Ultimul sezon al serialului „Game of Thrones“ va conţine cea mai mare scenă de luptă din istoria televiziunii, promite chiar actorul care îl portretizează pe Regele Nopţii, iar cel mai nou teaser video lansat de HBO îi dă dreptate.

Ultimul sezon „Game of Thrones/Urzeala Tronurilor“ va avea premiera în aprilie 2019, iar producătorii sunt extrem de zgârciţi în detalii, cu excepţia promisiunilor că va fi un final spectaculos.

Game of Thrones: Season 8 – Official Tease: Dragonstone (HBO)

Fire and ice.

Publicată de HBO pe Joi, 6 Decembrie 2018

Recent, actorul Vladimir Furdik, care îl interpretează pe Regele Nopţii, a dezvăluit că va avea loc o scenă de luptă incredibilă, după ce personajul lui şi armata de Umblători Albi au reuşit să distrugă Zidul ce-i separa de cele şapte regate din Westeros.

„În a treia parte a ultimului sezon va avea loc o bătălie pe care creatorii şi-o doresc a fi cea mai mare din istoria televiziunii. Aproape întregul episod va fi despre această luptă şi va dura aproximativ o oră“, a povestit actorul.

În ceea ce priveşte finalul serialului, Furdik nu a oferit detalii privind personajul care se va aşeza pe râvnitul Tron de Fier. „Va fi o surpriză incredibilă.

Veţi vedea multe scene cu dragoni, pe Regele Nopţii şi o bătălie cruntă. Va fi interesant de văzut la ce s-au gândit creatorii serialului pentru final, dar mai multe nu vă pot spune“, a precizat actorul.

Totodată, HBO a lansat un teaser video ce prezintă o hartă cu Westeros plină cu figurine reprezentative pentru fiecare casă, în timp ce gheaţa începe să pună stăpânire pe partea de nord, iar focul izbucneşte dinspre sud. Focul şi gheaţa se întâlnesc la mijloc, sugerând bătălia finală dintre cele două elemente. 

Despre finalul spectaculos din „Game of Thrones“ a vorbit şi Nikolaj Coster-Waldau, care îl joacă pe Jaime Lannister, mărturisind că după ce a citit scenariul a fost extrem de emoţionat.

„După ce am terminat de citit le-am scris scenariştilor: «Nu cred că aţi fi putut găsi un sfârşit mai potrivit pentru această poveste». Pentru mine a fost foarte satisfăcător, a fost tot ce speram, dar în acelaşi timp a fost extrem de surprinzător.

Are mult sens, chiar dacă nu e un final tipic în care criminalul este dezvăluit în ultimul cadru şi fanii se gândesc: «Oh! Chiar nu mă aşteptam la asta!».

În acest caz, echipa a făcut o treabă foarte, foarte bună“, a spus Coster-Waldau. Ultimul sezon al serialului bazat pe seria de romane „Cântec de gheaţă şi foc“, semnată de George R.R. Martin, va avea doar şase episoade, însă a fost confirmat faptul că acestea vor fi mai lungi de o oră.

„Episoadele din sezonul 8 «Game of Thrones» vor avea toate peste 60 de minute, totul va fi măreţ“, a declarat unul dintre regizori, David Nutter. „Sunt complet mulţumit de cum se încheie.

Cred că David Benioff şi Dan Weiss (creatorii serialului – n.r.) au făcut o treabă grozavă şi au ţinut cont şi de ceea ce fanii îşi doresc, dar şi de ceea ce este corect din punct de vedere al poveştii.

Vă garantez că vor fi multe surprize şi momente şocante, dar în final este o poveste incredibilă“.

Lasă un răspuns