Festivalul Statuilor Vivante, o nouă secţiune în programul FITS 2022

Festivalul Statuilor Vivante, o nouă secţiune în programul FITS 2022

 

Festivalul Statuilor Vivante, o nouă secţiune inclusă în programul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, va oferi publicului 40 de reprezentaţii ale celor cinci spectacole din cadrul Proiectului „Moştenirea”, realizat de Mihai Mălaimare şi susţinut de JTI România. Creaţiile vor fi prezentate pe Pietonala Nicolae Bălcescu din Sibiu, dar şi în localităţile din Mărginimea Sibiului – la Sălişte şi Gura Râului.

Festivalul Statuilor Vivante include spectacolele „Triptic Shakespeare” – Departamentul de Arte şi Media, Universitatea din Craiova, „Sărutul” – Departamentul de Artă Teatrală, Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu; „Balul Shakespeare” – Facultatea de Teatru, Universitatea „George Enescu” Iaşi; „Poveşti din Hanul Jartierei” – Facultatea de Muzică şi Teatru, Universitatea de Vest Timişoara şi „Muzeul statuilor de ceară” – Facultatea de Arte, Universitatea „Ovidius” Constanţa.

„Când vorbim despre moştenire ne gândim la un transfer material şi spiritual către cineva mai tânăr care ar putea folosi ceea ce primeşte în drumul său prin viaţă. Proiectul „Moştenirea” este însă altceva. Eu am descoperit un drum, am mers pe el de unul singur şi am constatat că este foarte posibil să mai fie foarte mult până la capăt. Vreau să împărtăşesc şi altora ceea ce ştiu, îndemnându-i să urce la rândul lor pe acest drum şi, fără a mai pierde vremea cu greutăţile pe care eu a trebuit să le înfrâng, să poată merge mult mai departe decât mine. Dăruiesc ceea ce ştiu şi cu speranţa că tinereţea şi entuziasmul lor mă vor ajuta şi pe mine să nu mă opresc. În această meserie mergem umăr la umăr şi doar greutatea moştenirii trebuie să o poarte, de la un anumit moment, cei mai tineri şi mai puternici! Sper din toată inima că Festivalul Statuilor Vivante propus de Constantin Chiriac şi FITS va avea viitor şi că Proiectul MOŞTENIREA va lăsa urme”, a declarat Mihai Mălaimare.

Cele cinci producţii prezentate în premieră la Sibiu sunt rezultatul colaborării dintre Mihai Mălaimare, studenţii  universităţilor din Craiova, Sibiu, Iaşi, Timişoara şi Constanţa, specialişti în machiaj şi scenografi şi studenţi de la UNArte Bucureşti. Momentele de grup din cadrul workshop-urilor desfăşurate cu studenţii au devenit adevărate spectacole, toate temele fiind inspirate din opera lui Shakespeare.

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu se desfăşoară între 24 iunie şi 3 iulie 2022, iar tema ediţiei din acest an este „Frumuseţe”. Timp de zece zile, oraşul şi împrejurimile sale vor fi gazda a peste 3.500 de participanţi din 75 de ţări, iar publicul este aşteptat la aproape 800 de evenimente în 80 de spaţii de joc.

Biciclete „Stranger Things” pentru cei acreditaţi la Festivalul Internaţional de Film Transilvania

Biciclete "Stranger Things" pentru cei acreditaţi la Festivalul Internaţional de Film Transilvania

 

Până la finalul Festivalului Internaţional de Film Transilvania, pe 26 iunie, participanţii vor avea acces gratuit la 14 biciclete ce amintesc de universul „Stranger Things” cu care se pot deplasa oriunde în Cluj. Practic, cei care au o acreditare în cadrul festivalului, pot închiria fără un cost adiţional o bicicletă pe care o pot folosi pentru a ajunge mai repede la proiecţiile şi evenimentele TIFF.

Cele 14 biciclete sunt plasate în Piaţa Unirii din Cluj, în cadrul unei instalaţii care recreează o parte din atmosfera „Stranger Things”. Astfel, cei care vor ajunge acolo au posibilitatea de a se fotografia şi de a fi parte din una dintre scenele serialului. Instalaţia transpune una dintre cele mai emblematice scene din „Stranger Things” şi ilustrează cele patru personaje care urmează să intre în oraşul Hawkings pe biciclete.

 

Ideea a pornit de la nevoia de a avea o variantă de transport alternativ pe parcursul festivalului, dar şi de a oferi publicului TIFF o experienţă Upside Down. Astfel, Netflix oferă participanţilor festivalului o opţiune verde, integrând şi oportunitatea de a lua contact cu universul „Stranger Things”.

Volumul 1 din „Stranger Things 4” a fost lansat pe 27 mai cu episoadele 401-407, iar finalul epic al sezonului va debuta pe 1 iulie cu episoadele 408 şi 409.

De la lansarea sa în 2016, fenomenul global Stranger Things a acumulat peste 65 de premii şi 175 de nominalizări, inclusiv la premiile Emmy şi Grammy, premiile SAG, DGA, PGA, WGA şi BAFTA, premiul Peabody, premiul AFI pentru Programul TV al anului, premiile People’s Choice, MTV Movie & TV, Teen Choice şi multe altele. Această producţie nominalizată de trei ori la premiul Emmy la categoria Cea mai bună dramă este una dintre cele mai urmărite de pe Netflix, sezonul 3 cumulând 582 de milioane de ore de vizionare, care l-au clasat pe locul 2 în clasamentul celor mai populare seriale în limba engleză din Top 10 de pe Netflix. Stranger Things a fost creat de Fraţii Duffer şi este produs de Monkey Massacre Productions & 21 Laps Entertainment. Fraţii Duffer sunt producătorii executivi ai serialului, alături de Shawn Levy şi Dan Cohen de la 21 Laps Entertainment, de Iain Paterson şi Curtis Gwinn.

Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 222 milioane de abonaţi din peste 190 de ţări care se bucură de seriale, documentare, lungmetraje şi jocuri pe mobil într-o mare varietate de genuri şi limbi. Abonaţii au acces nelimitat la conţinut, oricând şi oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceştia pot reda, întrerupe şi relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente.

CINEMA | Avanpremiera de gală a filmului ELVIS în România a strâns mii de aplauze | Galerie Foto

 

Evenimentul filmului ELVIS de la regizorul Baz Luhrmann a strâns zeci de vedete și fani ai artistului la avanpremiera de gală a filmului în România care a avut loc pe 21 iunie, la Cineplexx din Băneasa Shopping City.

ELVIS este un spectacol cinematografic care spune povestea despre viața și muzica lui Elvis Presley, cu Austin Butler și câștigătorul a două premii Oscar, Tom Hanks. Povestit din perspectiva lui Parker (Hanks), filmul se adâncește în dinamica relației complexe dintre cei doi de peste 20 de ani, de la ascensiunea la faimă a lui Presley (Austin Butler) până la vedeta fără precedent care a schimbat cursul istoriei, pe fundalul peisajului cultural în evoluție și al pierderii inocenței în America. În centrul acestei călătorii se află unul dintre oamenii importanți și influenți din viața lui Elvis, Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

La premieră au fost prezenți zeci de artiști, influenceri, critici de film, oameni de televiziune și radio care au aplaudat spectacolul acestui film eveniment. Printre invitați, s-au numărat Florin Ristei, Theo Rose, Sore, Speak și Stefania, Ana și Monica Odagiu, Călin Goia, Giulia Anghelescu, Lili Sandu, Codin Maticiuc, Nicolai Tand, Andrei Stoica, Lino Golden, Alin Gălățescu, Nicoleta Nucă, Jazzy Jo, Anca Dinicu, Dana Săvuică și Nico.

Filmul este produs de Warner Bros. Pictures, alături de producători precum Bazmark și Jackal Group, și este distribuit în România de Vertical Entertainment exclusiv în cinematografele din România, începând cu data de 24 iunie 2022.

Albumul „Brancusi, la chose vraie” de Doina Lemny, lansat la Paris

Albumul „Brancusi, la chose vraie” de Doina Lemny, lansat la Paris - FOTO

 

Albumul „Brancusi, la chose vraie” de Doina Lemny, apărut la editura pariziană Gourcuff-Gradenigo, a fost lansat marţi, în prezenţa ambasadorului României la Paris, Luca Niculescu, a profesorului şi eseistului George Banu, a Micăi Gherghescu, doctor în istoria artei, responsabila bibliotecii Kandinsky din Centrul Pompidou şi a editorului Alain Gourcuff.

Albumul cu 250 de ilustraţii de arhivă, dezvăluie cronologia intimă a lucrărilor lui Brâncuşi (1876-1957), prin fotografii alb-negru surprinse chiar de artist, multe dintre ele nevăzute de publicul larg.

„Brâncuşi spunea că trebuia să-i urmăreşti lucrările până când ele îşi vor dezvălui secretele”, explică Doina Lemny, specialist în opera celebrului artist franco-român în albumul inedit.

Cea mai mare expoziţie Brâncuşi va fi organizată anul viitor la Timişoara, atunci când oraşul va fi Capitală Europeană a Culturii.

 

Expoziţia „Brâncuşi” este programată în perioada 30 septembrie 2023 – 28 ianuarie 2024.

Vor putea fi admirate opere de artă semnate de Brâncuşi, precum: „Ecroseu”, „Cap de copil”, „Prometeu”, „Muza adormită”, „Domnişoara Pogany”, „Piatră de hotar” – din seria „Sărutul”, „Rugăciune”, „Măiastra”, „Pasăre în văzduh”, „Coloana fără sfârşit III”, diferite desene, guaşe şi fotografii realizate de artist.

Doina Lemny, doctor în istoria artei, a publicat arhivele Brâncuşi în Atelierul Brâncuşi. Colecţia (Paris, 1997), în „La Dation Brancusi: desene şi arhive” (Paris, 2003) şi corespondenţa românească şi notele de atelier în „Brancuşi inedit”, cu Cristian-Robert Velescu (Bucureşti, Humanitas, 2004).

Co-comisar a şapte expoziţii tematice la atelierul Brâncuşi între 1998 – 2002. Ea a organizat în galeria muzeului expoziţiile: «Antoine Pevsner în colecţiile Centre Pompidou» (2001), «La Dation Brancusi» (2003), «Henri Gaudier-Brzeska în colecţiile Centre Pompidou » (2009), «Matisse – Pallady şi Bluza românească. Doi artişti în timpul cenzurii» (2019) şi a co-coordonat cataloagele.

Doina Lemny este autoarea volumelor „Brancusi”, Paris, Oxus, 2005; „Lizica Codréano, une danseuse roumaine dans l’avant-garde parisienne”, Lyon, Fage, 2011; „Brancusi, au-delà de toutes les frontières”, Lyon, Fage, 2012, „Brancusi”, coll. «Monographies», Paris, editura Centre Pompidou, 2012; Henri Gaudier-Brzeska, un sculpteur «mort pour la France», Lyon, Fage, 2015; „Corespondenţa Brancusi & Duchamp”, Paris, Dilecta, 2017; „Brancusi & Marthe ou l’histoire d’amour entre Tantan et Tonton”, Lyon, Fage, 2017; „La Sagesse de la terre – opera unică”, ediţie trilingvă Târgu Jiu, editura «Constantin Brâncusi», 2018; „Matisse – Pallady et La Blouse roumaine. Deux artistes sous la censure”, Lyon, Fage, 2019; „Brancusi. La sublimation de la forme” (dir.), Gand, Snoeck, 2019; „L-au întâlnit pe Brâncusi/Ils ont rencontré Brancusi”, Bucuresti, Vremea, 2020; „L’ensemble monumental de Târgu Jiu/ The Monumental Ensemble in Târgu Jiu”, Târgu Jiu, Brancusi Publishing House, 2021.

Neversea 2022 | Peste 150 de artişti din peste 20 de ţări vor veni la Festival

Peste 150 de artişti din peste 20 de ţări vor veni la Festivalul Neversea

 

Peste 150 de artişti din peste 20 de ţări vor veni la Festivalul Neversea, care este programat în perioada 7-10 iulie, pe o plajă din Constanţa. Printre cei care vor urca pe scenele de la malul mării sunt: Tyga, Black Eyed Peas, Danny Avila, Manuel Riva, Dimitri Vegas & Like Mike.

Organizatorii au anunţat, marţi, line-up-ul complet pentru toate scenele festivalului, unde vor urca peste 150 de artişti din peste 20 ţări din Europa, din SUA, din America de Sud şi din Egipt.
„Rapperul fenomen Tyga este cap de afiş în această vară la cea de-a patra ediţie Neversea şi vine pe mainstage cu un concert special. DJ-ul şi producătorul spaniol Danny Avila revine în iulie la malul mării cu un show electrizant. Lista DJ-ilor de pe mainstage este completată de Arias, DJ Dark & Mentol, Madeon (DJ Set), Manuel Riva şi Partydul Kiss FM & WRS (Special Guest)”, se arată în comunicat.

Tot pe scena principală vor urca şi artişti români de top precum Delia, Carla’s Dreams, Smiley şi The Motans. Trio-ul de la One True Singer, format din Rareş, Adi şi Erika Isac, vine pentru prima oară în această vară la festivalul Neversea.
Organizatorii au precizat că programul pe zile va fi dezvăluit în curând. Până atunci, artiştii naţionali şi internaţionali care vor urca pe cea mai mare scenă a festivalului sunt: Alan Walker, Alesso, Alexandra Stan, Arias, Azteck, B Jones, Black Eyed Peas, Brennan Heart, Carla’s Dreams, Danny Avila, Delia, Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Dark & Mentol, Don Diablo, KSHMR, Madeon DJ Set, Manuel Riva, NERVO, Nicky Romero, One True Singer (Rareş, Adi, Erika Isac), Parov Stelar, Partydul Kiss FM & WRS (Special Guest), Quintino, Smiley, Steve Aoki, Tchami, The Motans, Timmy Trumpet, Tujamo, Tyga, Ummet Ozcan, W&W şi ZHU.
„Tyga este unul dintre cei mai urmăriţi şi ascultaţi rapperi din lume. În vârstă de 32 de ani, artistul american are zeci de milioane de fani pe reţelele sociale şi sute de milioane de ascultări pe platformele de streaming. Situat în top 10 chart-uri mondiale, Tyga are în palmares Discul de Platină şi Discul de Aur pentru vânzări record şi o nominalizare la Grammy. La MTV Music Awards a fost selectat la categoriile: Best US Act, Favorite Rap/Hip-Hop Artist, World’s Best Male Artist şi World’s Best Entertainer of the Year”, a mai precizat sursa citată.
Piesa „Taste” este unul dintre marile succese ale rapperului american. După lansare, a ajuns direct pe locul 8 în Billboard Hot 100, fiind primul cântec de Top 40, de după „Ayo” (2015), la care a lucrat cu Chris Brown. Videoclipul oficial al single-ului „Taste” a depăşit un miliard de vizualizări online. Hitul a fost şi single-ul de promovare pentru albumul cu numărul 7 al lui Tyga – „Legendary”, lansat în 2019. În acelaşi an, artistul a lansat şi single-ul „Ayy Macarena”, care a devenit rapid un hit global şi a depăşit sute de milioane de vizualizări pe platformele de streaming şi la radio.
În 2022, Tyga a avut o colaborare cu Doja Cat, care s-a materializat în single-ul „Freaky Deaky”. În mai puţin de trei luni de la lansare, piesa a depăşit 100 de milioane de vizualizări şi ascultări pe platformele de streaming.
Fiecare scenă a festivalului Neversea are propriul concept şi vine cu genuri muzicale diverse, de la techno, house, deep house, tech house, la chill, ambientale, tribale, rap, trap, hip-hop, trip-hop, dubstep, drum & bass şi liquid.
Scena Temple este casa genului techno şi tech house şi găzduieşte artişti în premieră, precum Paul Kalkbrenner sau Amelie Lens. Pe această scenă vor mai urca Arapu, Cezar B2B Praslea, Jamie Jones, Mahony, Milo Spykers, Nina Kraviz, Priku, Raresh, Richy Ahmed, Sit şi Sublee B2B Cap.
Fenomenul românesc de trap va fi prezent pe scena The Ark cu Ian, Yny Sebi, AlbertNbN, Arkanian x Arael x Zannidache, Oscar, Zo, Phunk B, Rava, Marko Glass ft. Bvcovia, Nane, Connect-R & Johny Romano. Tot aici se va auzi dubstep de la Borgore şi DJ Shiver, şi drum & bass şi liquid de la Dirtyphonics, DJ Wicked şi Netsky. Pe scena The Ark vor cânta şi rapperul bbno$, care vine pentru prima oară la festivalul Neversea, şi mulţi alţi artişti români printre care Culese din Cartier şi Grasu XXL.
Scena Daydreaming, locul de unde fanii pot admira răsăriturile perfecte, îi aduce pe Audiofly, Christian Loffler, Day Dreamers (Marwan, Dub FX & Mr Woodnote), HVOB, Hernan Cattaneo, Hot Oasis, Kerala Dust, Lee Burridge, Marwan, Oliver Kolektzi, Sebastian Leger şi mulţi alţii.
Pe scena Oasis urcă DJ români şi internaţionali apreciaţi din lumea tech house şi deep house, printre care Claptone, Anna Tur, Kasia, Korolova, Le Twins, Ferreck Dawn, Moonsound, Pascal Junior, Paul Damixie, Rosario Internullo.
„În festival vor exista şi alte music spots şi activări interactive ale partenerilor, zone instagramabile, fashion corners cu branduri româneşti, zone de make-up, hairstyle şi tatuaje. 50 de vendori vor fi prezenţi cu o varietate de mâncăruri, de la pizza la paste, burger, noodles, sushi, mâncare mexicană, mâncare columbiană, hummus, fructe de mare, shaorma, hot dog, sandviciuri, mâncare vegană, clătite, vafe sau îngheţată”, au mai transmis organizatorii.
Cea de-a patra ediţie Neversea va avea loc între 7 şi 10 iulie, în Constanţa.

„Stranger Things 4”: Netflix a lansat un trailer exploziv şi înfricoşător pentru partea a doua

„Stranger Things 4”: Netflix a lansat un trailer exploziv şi înfricoşător pentru partea a doua

 

Netflix a lansat un trailer exploziv şi înfricoşător pentru a doua parte a sezonului 4 din „Stranger Things”, aşteptat pe 1 iulie.

Au trecut şase luni de la bătălia de la Starcourt, care a semănat teroare şi distrugere în Hawkins. Având încă de suferit de pe urma acesteia, grupul nostru de prieteni trebuie să se despartă pentru prima dată, iar complicaţiile vieţii de liceu nu le-au uşurat existenţa. În această perioadă marcată de vulnerabilitate, apare o nouă şi înspăimântătoare ameninţare. Dezlegarea groaznicului mister al acestei ameninţări ar putea pune capăt, în sfârşit, ororilor din Lumea Răsturnată.

Cu: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Cara Buono (Karen Wheeler) with Matthew Modine (Dr. Brenner) şi Paul Reiser (Dr. Owens).

Din distribuţie fac parte şi: Jamie Campbell Bower (Peter Ballard), Joseph Quinn (Eddie Munson), Eduardo Franco (Argyle), Sherman Augustus (Lt. Colonel Sullivan), Mason Dye (Jason Carver), Nikola Djuricko (Yuri), Tom Wlaschiha (Dmitri), Myles Truitt (Patrick), Regina Ting Chen (Ms. Kelly), Grace Van Dien (Chrissy),Logan Riley Bruner (Fred Benson), Logan Allen (Jake), Elodie Grace Orkin (Angela), John Reynolds (Officer Callahan), Rob Morgan (Chief Powell), Amybeth McNulty (Vickie) şi Robert Englund (Victor Creel).

Data de lansare: 1 iulie (Volumul 2 – episoadele 408 şi 409).

De la lansarea sa în 2016, fenomenul global „Stranger Things” a acumulat peste 65 de premii şi 175 de nominalizări, inclusiv la premiile Emmy şi Grammy, premiile SAG, DGA, PGA, WGA şi BAFTA, premiul Peabody, premiul AFI pentru Programul TV al anului, premiile People’s Choice, MTV Movie & TV, Teen Choice şi multe altele. Această producţie nominalizată de trei ori la premiul Emmy la categoria „Cea mai bună dramă” este una dintre cele mai urmărite de pe Netflix, sezonul 3 cumulând 582 de milioane de ore de vizionare, care l-au clasat pe locul 2 în clasamentul celor mai populare seriale în limba engleză din Top 10 de pe Netflix.

„Stranger Things” este produs de Monkey Massacre Productions & 21 Laps Entertainment. Fraţii Duffer sunt producătorii executivi ai serialului, alături de Shawn Levy şi Dan Cohen de la 21 Laps Entertainment, de Iain Paterson şi Curtis Gwinn.

Billie Eilish şi veteranul Paul McCartney, capete de afiş la miticul festival Glastonbury

Tânăra Billie Eilish şi veteranul Paul McCartney, capete de afiş la miticul festival Glastonbury

 

În jur de 200.000 de persoane sunt aşteptate, începând de miercuri, la miticul festivalul britanic Glastonbury, după două ediţii anulate de Covid-19 şi ameninţat de grevele din sistemul feroviar, scrie AFP.

Cap de afiş, vineri, starul pop Billie Eilish, 20 de ani, va fi urmată a doua zi de fostul muzician de la The Beatles, Paul McCartney, care va cânta la o săptămână de la aniversarea de 80 de ani.

„Macca” (Sir Paul MCCartney) va face istorie în calitate de cel mai vechi cap de afiş al festivalului, în timp ce Billie Eilish va deveni cel mai tânăr artist solo care a cântat acolo.

Duminică, rapperul californian Kendrick Lamar va închide fetivalul, cântând pe principala scenă, Pyramid, după cântăreaţa neo-zeelandeză Lorde, diva disco Diana Ross şi regele jazz-ului Herbie Hancock.

Dar pentru a ajunge la festival, un spaţiu imens găzduit într-o fermă de lapte din Somerset (sud-vestul Angliei), participanţii vor trebui să ocolească greva istorică care va afecta din nou reţeaua feroviară joi şi sâmbătă, după o prima zi de marţi. Mai mult de jumătate din trenurile care deservesc festivalul au fost anulate.

Odată sosiţi vor avea promisiunea a cinci zile de muzică şi show-uri cu zeci de grupuri şi artişti de toate genurile, de la binecunoscutţi Noel Gallagher sau Supergrass, până la artişti emergenţi precum cântăreţii britanici Arlo Parks şi Griff, în vârstă de 21 de ani fiecare.

Pe măsură ce invazia rusă a Ucrainei continuă, mai mulţi artişti ucraineni vor cânta aici aducând un mesaj pacifist, inclusiv cvartetul popular Dakha Brakha care va cânta duminică dimineaţa pe scena principală şi câştigătoarea Eurovision 2016, Jamala, sâmbătă dimineaţă.

ONG-urile Oxfam, Greenpeace şi WaterAid, partenere ale festivalului, vor sensibiliza publicul pentru urgenţa climatică. La rândul lor, organizatorii încurajează participanţii să folosească sticle de apă reutilizabile în loc de sticle de plastic şi să nu lase gunoaie în urma lor.

Cu ocazia festivalului, aproximativ 350 de hectare sunt transformate în scene în aer liber şi până la 200.000 de oameni care participă produc munţi de deşeuri.

În 2014, organizatorii festivalului au fost amendaţi după ce 90.000 de litri de ape uzate au poluat un râu din apropiere.

Anul acesta, obişnuiţii festivalului au fost rugaţi să nu deţină corturi din pânză. Ei vor putea renunţa la cizmele de cauciuc întrucât vremea se anunţă însorită toată săptămâna.

Va fi şi un prilej de a sărbători împlinirea a 50 de ani de la înfiinţarea festivalului, cu doi ani de întârziere, după anulările ultimelor două ediţii din cauza pandemiei de coronavirus.

În 2021, festivalul a fost înlocuit cu un concert mare fără public, transmis în direct pe internet, cu Wolf Alice, trio-ul pop rock Haim şi veteranii festivalului Coldplay.

Anul acesta este sold out, majoritatea celor prezenţi fiind deţinătorii de bilete de la ediţiile anterioare anulate.

RSS
Follow by Email