Actorul Alec Baldwin a revenit în rolul lui Trump din emisiunea „Saturday Night Live” de la NBC, iar gazda episodului de sâmbătă, Will Ferell, l-a interpretat pe ambasadorul american la UE Gordon Sondland, potrivit Variety.

După o nouă săptămână de audieri cu privire la destituirea preşedintelui american, care a inclus şi reconstituirea unei convorbiri telefonice dintre preşedintele Donald Trump şi ambasadorul Gordon Sondland, „SNL” a prezentat sâmbătă propria variantă a relaţiei dintre cei doi oficiali.

Scheciul, care nu a fost mediatizat, l-a prezentat pe Trump într-o conferinţă de presă foarte scurtă, în timp ce ţinea în mână „teribilele” sale notiţe pe peluza de la Casa Albă.

El a numit „impeachement”-ul un „nonsens”, adăugând că acest lucru se poate vedea din „elicopterul foarte zgomotos care zboară în spatele meu”, conferinţă de presă la care nu a mai răspuns întrebărilor. Aşa că reporterii şi publicul american ar trebui să aibă încredere că „totul e perfect”.

Dar „reporterii” de la SNL, Heidi Gardner, Mikey Day, Cecily Strong şi Kyle Mooney nu l-au lăsat să scape aşa uşor: Mooney l-a întrebat despre legăturile lui cu Ucraina.

Folosind zgomotul produs de elicopter  drept scuză pentru faptul că nu poate auzi întrebarea, Trump interpretat de Baldwin a spus: „Am înţeles că ai spus că declaraţia lui Sondland mă disculpă şi sunt total de acord”.

„Eu şi ambasadorul Sondland la telefon. El mi-a spus: Ce vrei? Şi eu am răspuns: „Două porţii de plăcintă, cu multă brânză şi sos”. Scuze, era o altă convorbire”, a spus Baldwin în timp ce citea de pe notiţe. „I-am spus lui Sondland că nu vreau nimic. Niciun „quid pro quo, frate”.

Lasă un răspuns