Premiile Oscar devin nu doar un eveniment de celebrare a celor mai bune filme, actrițe, efecte speciale sau decoruri și a celor mai buni actori, ci și un moment perfect pentru ca vedetele de la Hollywood să-și afișeze cele mai elegante ținute sau să arate lumii noii parteneri de viață.

Iată că unii au preferat să apară pe covorul roșu alături de cele mai importante ființe din viețile lor, mamele.

Charlize Theron și mama sa, Gerda Maritz

charlize theron mama

Charlize Theron a luat-o la Oscar pe mama ei. Se vede de unde a moștenit frumusețea!

Nu este pentru prima dată când Charlize Theron o alege pe mama ei drept parteneră de distracție la Osacaruri.

Gerda Maritz este o adevărată forță în viața actriței, principalul motor care îi dă putere lui Charlize, dar și persoana care o ajută să aibă grijă de cei doi copii ai săi. Unde mai pui că a moștenit frumusețea de la ea!

Bradley Cooper, mama lui și Irina Shayk

Bradley Cooper a fost norocosul serii, căci a apărut pe covorul roșu cu cele mai importante femei din viața sa. 

La brațul lui au fost iubita Irina Shayk și mama acestuia, Gloria Campano.

Nu este pentru prima dată când Gloria participă la cele mai importante momente din viața băiatului său, căci cei doi au o relație excepțională.

Bradley și mama lui și-au sudat și mai tare legătura după moartea tatălui actorului, în 2011, ba chiar acesta a luat-o pe Gloria să trăiască în casa lui din Los Angeles.

După imaginile care au făcut înconjurul internetului, este clar că mama lui Bradley Cooper s-a distrat de minune la ceremonie.

Michael B. Jordan și mama lui, Donna Jordan

michael b jordan

Michael B. Jordan, mândru alături de mama sa

Unul dintre cei mai sexy actori ai momentului, Michael B. Jordan, a făcut furori pe covorul roșu alături de mama lui, Donna Jordan.

Așa cum a scris pe Instagram, acesta s-a declarat foarte mândru de perechea sa din seara Oscarurilor. Ba mai mult, i-a promis tatălui său că va avea grijă de Donna.

Rami Malek, susținut de familie

rami malek

Rami Malek a sărbătorit reușita alături de familie foto: Getty

Rami Malek a intrat în istorie după ce a devenit primul bărbat cu moștenire arabă care a câștigat Oscarul pentru Cel mai bun actor.

Alături de el au fost mai mulți membri ai familiei, dar cea mai importantă persoană prezentă a fost mama sa.

Inedit a fost să-l vedem și pe fratele lui geamăn, care lucrează ca profesor.

Petrecerea pentru sărbătorirea reușitei lui Rami a continuat și în Egipt, țara de origine a părinților lui, unde rudele de acolo au izbucnit în urale întocmai ca la un meci de fotbal.

rami malek mama oscar

Rami Malek și mama lui, fericiți de victorie foto: Getty

Yalitza Aparicio, care a fost nominalizata cu premiul Oscar pentru cea mai buna actrita, in varsta de 25 de ani, din filmul „Roma „a venit insotita de mama sa. In foto, alaturi de actorul mexican Diego Luna, pe care il puteti vedea in serialul NETFLIX, „Narcos – Mexico”

Regina King a venit alaturi de mama sa la ceremonia premiilor Oscar.

Actrita, in varsta de 48 ani, a castigat premiul Cea mai buna actrita in rol secundar din filmul „If Beale Street Could Talk”.

Si in ceilalti ani, vedetele au venit insotite de membrii ai familiei. In 2015, Lady Gaga a fost insotita de tatal sau, iar in 2019 la o alta ceremonie, a venit alaturi de mama sa.

NEW YORK, NY – JANUARY 08: Cynthia Germanotta and Lady Gaga attend The National Board of Review Annual Awards Gala at Cipriani 42nd Street on January 8, 2019 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for National Board of Review)

Lasă un răspuns