Finala Eurovision România 2019 și-a desemnat câștigătorul, duminică seară. Unul surprinzător! Ester Peony a câștigat Selecția Națională și va reprezenta România la Tel Aviv.  

Ester Peony – „On a Sunday” este melodia care a câștigat Finala Eurovision România 2019 și va merge în luna mai, în Israel, Tel Aviv.  

Ester Peony a reușit să obțină punctaj foarte bun din partea juriului și, deși Laura Bretan („Dear Father”) a câștigat votul publicului și a obținut punctajul maxim de 12 puncte, interpreta melodiei „On a Sunday” a adunat, la final, cel mai mare număr de puncte și a câștigat Finala Eurovision România 2019. 


Clasament final

Ester Peony – 65 de puncte

Laura Bretan – 60 de puncte

Bella Santiago – 58 de puncte

Ascultă melodia care va reprezenta România la Eurovision 2019, în Israel: 


Ester Peony, pe numele său real Ester Alexandra Creţu, este o cântăreaţă şi compozitoare de origine română.

Pasiunea ei pentru muzică a apărut încă din copilărie, pe când locuia cu familia în Montreal, Canada.

În 2014, Ester s-a făcut remarcată în mediul online prin înregistrarea unor cover-uri în stil propriu, fapt care i-a adus aprecierea internauţilor și nu numai.

Un an mai târziu, a debutat pe radio şi TV cu piesa „Sub aripa ta” (feat. Vescan), care s-a bucurat de succes, clasându-se săptămâni la rând în topurile radiourilor şi posturilor TV de muzică din România.

În 2018 lansează primul EP, „Dig It”, unde Ester se numără printre principalii compozitori. Împreună cu Alexandru Şerbu şi Ioana Victoria Badea scrie „On a Sunday”, melodie cu care se înscrie în Selecţia Naţională Eurovision 2019.

În prezent, Ester lucrează la primul ei album, care va fi lansat anul acesta.

Lasă un răspuns