UniCredit Consumer Financing a incheiat un parteneriat cu The Bike Hub, importatorul oficial pentru Romania al grupului Piaggio pentru brandurile Aprilia, Vespa, Moto Guzzi, Piaggio, Gilera si Derbi in contextul in care acesta a lansat in Romania Vespa Elettrica, primul model integral electric din oferta.

In urma acestui parteneriat dintre UniCredit Consumer Financing si The Bike Hub, clientii pot beneficia de credite cu dobanda anuala efectia (DAE) de 0%, direct in showroom, pentru achizitia modelului proaspat lansat, conform unui comunicat de presa emis de catre Banca.

UniCredit Consumer Financing vine in intampinarea clientilor care doresc sa achizitioneze noul Vespa Elettrica cu o oferta speciala.

Astfel, pana pe 28 februarie 2019, clientii pot beneficia de credite cu dobanda anuala efectiva („DAE”) de 0%, direct in showroom, pentru achizitia modelului proaspat lansat.

„Suntem banca pentru lucrurile care conteaza pentru clienti si, in acest context, vrem ca, prin parteneriatul incheiat, sa venim in intampinarea celor care cauta solutii de a fi mai eficienti in traficul urban din ce in ce mai aglomerat.

Astfel, persoanele care vor cumpara pana pe 28 februarie un produs Vespa Elettrica oferit de catre The Bike Hub pot beneficia de finantare direct in showroom, cu toate costurile zero.

Intr-o lume dinamica, suntem mereu pregatiti sa ne adaptam cu produse la fel de dinamice”, a declarat Septimiu Postelnicu, Vicepresedinte Executiv al Diviziei de Retail UniCredit Bank.

Oferta de finantare Vespa Elettrica este valabila pentru sume minime de 4.500 de lei si sume maxime de 100.000 de lei, pe o perioada cuprinsa intre 6 si 36 de luni.

Clientii care apeleaza la aceasta oferta vor beneficia de o dobanda fixa de 0% pe an, comision lunar de administrare credit de 0 lei, precum si de un comision de acordare de 0 lei, DAE de 0%.

Produsul de finantare UniCredit Consmer Financing este destinat persoanelor fizice, cetateni romani sau cetateni straini rezidenti in Romania cu venituri obtinute in Romania.

Persoanele eligibile pentru credit sunt cele cu varste cuprinse intre 30 si 70 de ani, respectiv intre 30 si 55 de ani in cazul navigatorilor, cu un venit minim lunar de 2.000 de lei.

Lasă un răspuns