Chiar dacă fanii lui s-au obișnuit să îl vadă pe Smiley pe scenă sau în videoclipurile care adună zeci de mii de vizualizări, artistul le-a făcut o surpriză și s-a fotografiat într-un hypermarket, în timp ce stătea la coadă. 

Un om absolut normal, nu un artist de renume care este tot timpul asaltat de fani. Așa părea Smiley, iar dacă unii sau alții aveau dubii în legătură cu relația Smiley-cumpărături, atunci s-a dovedit că se înșală.

Evident, nu a trecut mult timp de la postarea fotografiei, iar fanii au reacționat:

„Eu făceam poză clar dacă ne nimeream la aceeași casă! Mă înjurai sau nu, nu mă puteam abține, recunosc!”, „Doamne, tu te plimbi așa liniștit prin magazine? Eu aș sări peste casa de marcat să te văd cât mai de aproape, să îți vorbesc, să facem poze”, „Parcă ai 10 copii. Cred că S vine de la Santa. Anul ăsta ești ajutor de Moș Crăciun”, „Zâmbitoare fetele din spatele tău. Oare de ce?”, i-au scris fanii lui Smiley.

Smiley a fost la cumpărături. Fără Gina Pistol

Smiley: ”Am niște probleme cu genunchii”

Smiley a venit împreună cu Bogdan Ioan, câștigătorul de la Vocea României 2018, la ProFm.

Artistul a mărturisit că abia așteaptă vacanța din luna ianuarie, să se relaxeze, deoarece a muncit intens tot anul.

Printre altele a recunoscut că nu merge la schi, deoarece se confruntă cu probleme la genunchi și nu se simte în cea mai bună formă. (

O vacanță îmi doresc. O să plec acum, în ianuarie, iar. Nu merg la schi, am niște probleme cu genunchii și nu sunt în cea mai bună formă de schiat.

De Crăciun o să ne strângem mai multe familii și o să petrecem ca în “Singur acasă 2“. Sunt foarte zgârcit cu mine și foarte darnic cu alții. Bine, nu cumpărăm mașini de Crăciun”, a mărturisit Smiley la ProFm.

Lasă un răspuns