Trupele confirmate pana acum si zilele in care canta. Din data de 1 iulie 2019 vor fi disponibile biletele pe zile care vor costa 220 lei / zi.

Bands confirmed so far and their performance day. Starting from July 1, 2019 day tickets will be available to purchase at 220 lei / day.

CAMPING SITES

Starting from May 06, 2019, campsites access can be purchased for the festival.

There will be 800 tent spots on Camping Site 1 (Stadium) and 800 tent spots on Camping Site 2 (Glajarie Area) at 50 RON / person for the whole festival. The campsites tickets can be purchased online (www.iabilet.ro)

Camping access will be from August 01, 2019, 10:00 to August 05, 2019, 12:00 (local time).

Din pacate trupa Archaic nu mai poate ajunge la Rockstadt Extreme Fest dar in schimb avem un alt numar de thrash metal de calitate: Bio-Cancer din Grecia!

Bio-Cancer este o trupa de thrash metal din Atena, Grecia, formata la sfarsitul anului 2010. Printre cele mai vechi materiale a fost o contributie la compilatia Thrash Or Be Thrashed Vol.2. Ei au lansat primul lor album, Ear Piercing Thrash, in 2012, sub egida Thrash Attack Records si al doilea album, Tormenting the Innocent, prin Candlelight Records in 2015. In timp ce Metal Forces a descris Tormenting the Innocent ca fiind o forma destul de generica de metal thrash, Noise Magazine a fost mult mai favorabil, acordand albumului un scor perfect si laudand Bio-Cancer ca una dintre „trupele de thrash metal de ultima generatie”. Brave Words & Bloody Knuckles si Stormbringer.at considera ca muzica trupei nu este deosebit de inovatoare dar bine scrisa.

Bio-Cancer au avut turnee cu mai multe trupe faimoase cum ar fi Sodom, Onslaught, Rotting Christ, Xentrix, Artilerie si Marduk. Stilul muzical al trupei a fost comparat cu cel al altor trupe grecesti de underground Flames, Acid Death, Suicidal Angels si Insidead precum si a altor trupe precum Sodom, Kreator, Testament si Shrapnel. Brave Words & Bloody Knuckles au remarcat faptul ca Bio-Cancer combina elemente de thrash metal teutonic cu elemente ale metalului thrash de la Bay Area si ca Lefteris foloseste tehnici vocale de speed si black metal care adauga varietate la sunetul trupei. Metal.de a comparat stilul vocal al lui Lefteris cu cel al lui Chance Garnette de la Skeletonwitch.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Lasă un răspuns