O adolescentă de la ţară, care a luat 10 la Evaluarea Naţională, îşi doreşte să ajungă pentru prima dată în viaţa ei la mare.

Cristina Postelnicu se numără printre cei zece elevi din judeţul Olt care au luat nota 10 la Evaluarea Naţională. Adolescenta, care locuieşte într-o localitate de lângă Corabia, a declarat că îşi doreşte să ajungă pentru prima dată în viaţa ei la mare.

Diriginta Cristinei a spus că, la ultima discuţie privind orientarea în carieră, a aflat de la adolescentă că şi-ar dori să meargă la Filologie, la un liceu din Craiova, iar mai târziu să urmeze Facultatea de Jurnalism.

Eleva se gândeşte şi la costurile pe care le vor suporta părinţii ei. Dacă merge la un liceu de la Corabia, este mai ieftin pentru aceştia, care lucrează la o croitorie.

Întrebată, după rezultatul bun obţinut la Evaluarea Naţională, ce şi-ar dori, Cristina a spus că vrea ca părinţii ei să fie fericiţi şi încă ceva. „Tot timpul mi-am dori să merg la mare, dar dacă nu s-a putut… O să merg într-o bună zi“, a declarat ea.

Adolescenta şi-ar dori să aibă, în viitor, un job bun, care să îi permită să călătorească. A fost o singură dată în Anglia, la o mătuşă, atunci când şi tatăl ei lucra acolo.

Lasă un răspuns