Actorul Robert De Niro a apărut în rolul procurorului special Robert Mueller, „bau-bau din dulap”, la emisiunea „Saturday Night Live” de la NBC. 

De Niro şi-a făcut apariţia dintr-un dulap într-un sketch ce i-a avut drept ţintă pe Donald Trump şi tensiunea dintre preşedintele american şi Mueller, ale cărui investigaţii au pus presiune pe mulţi dintre asociaţii şefului de la Casa Albă.

Alex Moffatt a jucat rolul Eric Trump, iar Mikey Day pe cel al lui Donald Trump Jr., care îi citeşte fratelui său povestea „Twas the Night Before Christmas.”

Personajul lui De Niro a fost prezentat ca „bau-bau din dulap”, pentru a-l convinge pe Eric Trump să participe la investigaţia lui asupra campaniei prezidenţiale din 2016 şi a speculaţiilor privind implicarea Rusiei.

„Sunt eu, Robert Mueller, prietenul de la muncă al tatălui tău”, a spus personajul lui De Niro celui interpretat de Moffatt.

Embedded video

„It’s just me, Robert Mueller. Your dad’s friend from work.” #SNL

521 people are talking about thisTwitter Ads info and privacy

Actorul Jason Momoa, starul filmului „Aquaman” al Warner Bros., a găzduit ediţia de sâmbătă a emisiunii la care a cântat grupul Mumford and Sons.

Lasă un răspuns