Cântăreaţa americană Ariana Grande a stabilit un record de streaming în Marea Britanie cu single-ul „Thank U, Next”, potrivit Official Singles Chart. 

Cu 14,9 milioane de streaming-uri în decurs de o săptămână, single-ul a depăşit „Shape of You” al lui Ed Sheeran, care a generat anul trecut 14,2 milioane de streaming-uri în prima săptămână.

Videoclipul piesei „Thank You, Next”, lansat pe 30 noiembrie, a stabilit şi el un record – a fost urmărit de 829.000 de utilizatori în acelaşi timp. În prezent, pe YouTube, el a strâns 141,7 milioane de vizualizări.

Videoclipul a depăşit cifra de 1 milion de vizualizări în 34 de minute de la publicare.

În plus, „Thank You, Next” este cântecul care a ajuns cel mai rapid în istoria Spotify la 100 de milioane de streaming-uri.

Ariana Grande a primit săptămâna aceasta titlul de Femeia Anului 2018, la gala Billboard Women in Music.

Născută pe 26 iunie 1993, în Florida, Ariana Grande a debutat ca actriţă în musicalul „13”, pe Broadway. A devenit cunoscut la nivel internaţional în 2013, cu melodia „The  Way”, inclusă pe primul ei album, „Yours Truly”, lansat în acelaşi an. În 2014, Ariana Grande a primit premiul categoriei „Breakthrough Artist of the Year” al Music Business Association, în semn de recunoaştere a performanţei artistei pe durata anului 2013.

De atunci a mai lansat trei albume de studio. Anul acesta, în august, a apărut „Sweetener”, iar pentru iarna aceasta este anunţat „Thank U, Next”.

Trei dintre albumele ei au ocupat primul loc în Billboard 200, iar în afară de muzică ea s-a implicat în numeroase acte de caritate. A primit 4 nominalizări la premiile Grammy şi a avut 8 piese în clasamentul Billboard Hot 100.

Cântăreaţa americană a primit, anul trecut, titlul de cetăţean de onoare al oraşului Manchester.

Lasă un răspuns