Rita Ora (28 de ani) este o cântăreața îndrăzneață din toate punctele de vedere.

Videoclipurile sale sunt unele pline de senzualitate, iar ținutele pe care le îmbracă pe scenă sunt unele sumare.

Iată că artista nu se limitează doar la a crea o imagine de femeia fatală pe scenă și a decis să colaboreze cu un brand renumit de încălțăminte. Ședința foto pentru promovarea cizmelor a fost una cu adevărat fierbinte, căci Rita a renunțat la inhibiții și la haine!

Starul pop arată senzațional și pozează adoptând o atitudine sexy, purtând o pereche de cizme peste genunchi și lenjerie intimă de culoarea pielii.

Artista își va lansa propria colecție de încălțăminte, cu ajutorul celebrului Giuseppe Zanotti și a început promovarea lor în forță, cu un pictorial interzis minorilor.

Deși cizmele ar trebui să fie obiectivul central al fotografiilor, trupul fortifiat la sală al Ritei este cel care atrage toate privirile, relatează mirror.co.uk.

Foto: Instagram

În colecția Ritei vor fi disponibile atât cizme din piele, cât și sandale cu tocuri amețitoare sau pantofi inspirați de stilul punk.

Colaborarea artistei cu Giuseppe Zanotti a fost anunțată la scurt timp după ce cântăreața a fost desemnată ambasadorul casei de modă Escada.

Foto:Instagram

Așadar, anul vedetei din Kosovo se anunță unul plin, căci, exceptând colaborările cu nume renumite din industria modei, ea va trebui să se ocupe de turneul-gigant care va dura nu mai puțin de trei luni.

Rita va concerta în Filipine, Thailanda, Japonia, Taiwan, Norvegia, Suedia, Germania, Eleveția, Italia, Franța, Olanda și Marea Britanie.

Lasă un răspuns