Bar Refaeli, Erez Tal, Assi Azar şi Lucy Ayoub vor fi gazele celei de-a 64-a ediţii a Eurovision Song Contest, care va avea loc în luna mai, la Tel Aviv, potrivit site-ul oficial al competiţiei. 

În 1999, ultima dată când Israel a fost gazda concursului, trei prezentatori – două femei şi un bărbat – au fost amfitrioni în premieră.

După ce la concursul din 2017 toţi prezentatorii au fost bărbaţi iar la Lisabona, în 2018, gazdele au fost femei, ediţia din 2019 a Eurovision va avea un grup divers cu patru gazde care îi vor ghida pe cei 200 de milioane de telespectatori.

Bar Refaeli, în vârstă de 33 de ani, este un fotomodel internaţional şi unul dintre primele modele din Israel care a apărut pe coperta revistei Sports Illustrated ediţia costumelor de baie.

Are o experienţă bogată în prezentări şi în televiziune, ea a creat propriul show de casting de modele „Million Dollar Shooting Star” în 2012. Pe lângă o carieră de succes în modelling, Bar Refaeli a prezentat mai multe emisiuni TV, precum versiunea israeliană a „X Factor”, în 2013.

Ea este cunoscută şi pentru relaţia pe care a avut-o cu Leonardo DiCaprio. 

Erez Tal are 25 de ani de experienţă în televiziune, în calitate de realizator, producător şi gazdă a mai multor emisiuni, inclusiv zece sezoane din reality-show-ul „Big Brother”. El este cunoscut şi pentru că a creat şi prezentat formatul „The Vault”, care a fost vândut în 23 de ţări, devenind cea mai de succes emisiune-concurs din lume. Erez Tal a fost comentator al Eurovision pentru televiziunea naţională KAN în 2018. 

Assi Azar este unul dintre prezentatorii şi scenariştii de top din Israel, el fiind gazda emisiunilor „Rising Star”, al Selecţiei Naţionale pentru Eurovision. Revista OUT l-a inclus în lista celor mai influente 100 de personalităţi gay din lume. 

Lucy Ayoub este unul dintre cele mai promiţătoare talente din Israel, care şi-a căpătat faima ca youtuber. Ea a prezentat rezultatele juriului din Israel pentru concursul Eurovision de la Lisabona, în 2018 

Semifinalele ediţiei 2019 a Eurovision Song Contest vor avea loc în zilele de 14 şi 16 mai, iar marea finală este programată pe 18 mai. 

Lasă un răspuns