Ramona Bădescu, cel mai sincer interviu despre copilul ei. Ce spune despre tatăl băiețelului. Un articol click.ro!

Ramona Badescu (51 de ani) a devenit mamă atunci când aproape nu se mai aștepta. Anul trecut, pe 17 septembrie, celebra vedetă a născut la 50 de ani la o clinică privată de la Roma – Italia primul sau copil, un băietel care i-a schimbat total viața și căruia i se dedică în exclusivitate. Deocamdată Ramona Badescu nu i-a dezvăluit încă numele micuțului și nici identitatea tatălui copilului sau, alături de care a decis să își trăiască viața și povestea de dragoste departe de ochii curioșilor! Ramona Badescu a vorbit însă, în exclusivitate pentru ziarul Click!, despre viața de mămică și cum s-a schimbat întregul ei Univers de 5 luni și jumătate încoace!

Click!: Ramona, cum ești acum și cât de tare te-a schimbat viața de mămică? Este, practic, primul interviu cu tine de când ești mamă!

Ramona Bădescu: Greșești, nu este primul interviu, este al doilea. Primul interviu l-am dat când băiețelul meu era încă în burtică, de atunci mă simțeam mamă. Mi-am luat de atunci în serios poziția mea de viitoare mămică și am încercat să am o sarcină perfectă! Am ținut să respect anumite reguli pentru asta.  Am  citit foarte multe lucruri, cărți, m-am documentat de pe internet, pentru că nu le știam. E o lume nouă pe care o descoperi. În fiecare zi ce trece, sufletul pe care îl ai în tine se transformă. În perioada în care eram însărcinată, în casă tot timpul era muzică, mai ales Mozart, Chopin, muzică clasică în special, care de fapt și mie îmi place foarte mult și este cunoscut faptul că fătul se dezvoltă armonios ascultând  aceste melodii.  Încercam să vorbesc cu băiețelul meu chiar dacă mi se părea foarte ciudat să vorbești cu o burtică, dar la un moment dat îmi dădeam seama că, spre sfârșitul sarcinii, parcă mă asculta, reacționa la anumite stări de suflet de-ale mele, anumite întrebări și povestiri, se mișca mai mult sau mai puțin. Noaptea, când era întuneric și dormeam, era liniștit, dimineața se trezea și el. De la început am avut o  legătură  specială cu fiul meu, nu am fost legați doar de un cordon ombilical ci și de un cordon emoțional, sufletesc!

foto: Diva e Donna

Ce ai simțit atunci când ai născut?

Am avut un moment ca nici unul în viața mea, atunci când, pe 17 septembrie, anul trecut, am auzit primul plâns al fiului meu în momentul când s-a născut si am vrut sa-l asez. Atunci parcă s-a creat, ca în Avatar, o conexiune unică! Voiam să îl țin, nu vroiam să îi mai dau drumul, dar mi l-au luat să-l spele, să-l pregătească.

Și de atunci au trecut deja 5 luni și jumătate!

Cele mai frumoase 5 luni și jumătate din viața mea! Fiecare zi alături de fiul meu este o zi unică și diferită. Ceea ce mi se întâmplă și ceea ce trăiesc acum nu este un film, e o realitate. A fost o realitate dificilă în prima săptămână, după ce am ieșit din maternitate, unde totul era foarte organizat. Acolo mi-l îngrijeau, îl îmbăiau, după aceea, toate aceste lucruri le făceam de una singură acasă. Chiar dacă aveam ajutor, am vrut din primul moment să îmi cresc eu copilul și să simt ce înseamnă să fii cu adevărat mămică.

Ce program ai acum? Cum decurge viața ta de mămică?

Viața mea s-a schimbat total de când sunt mamă! Clipele mele, momentele mele le trăiesc prin intermediul programului băiatului meu, pentru că  orice făceam eu înainte, momentele mele de relax, de sală de sport, de întâlniri, de shopping, s-au cam rărit și s-au transformat într-o totală dedicație pentru fiul meu.

Cum îți petreci ziua cu el?

Am reușit să îi fac un program de somn și intră deja într-o rutină a lui. Se trezește de obicei la ora 7.30 dimineața, îl schimb, mai petrecem timpul nostru în care ne pupăm și vorbim și la ora 9 păpăm. Ne uităm apoi puțin la televizor, îi place mult telejurnalul, apoi mai doarme 20 de minute, în timp ce eu mai îmi fac un dus și mă fardez, pentru că  oricum chiar dacă sunt ocupată cu copilul nu mă neglijez și țin foarte mult să fiu întotdeauna aranjată, dichisita, fardată. Sunt liniștită, pentru că am două bone în casă care mă ajută, apoi ieșim la plimbare. S-a nimerit să fie un timp foarte frumos la Roma, așa că cel puțin o dată pe săptămână mergem la mare, la Fregene, la numai 45 de minute  de Roma. Micuțului îi place la mare și adoră apa, îi place să facă baie acasă, în băița lui. Apoi, la ora 13.00 ia prânzul, pe care i-l pregătesc eu personal, îi fac diverse zarzavaturi, legume, pe care i le pasez la  blender. Am început să îi pun și puțină cărniță albă. Diversificarea am început-o din luna a patra, cu fructe, și din a cincea lună am început cu legume și supică, iar de la 5 luni și jumătate îi dau și carne albă.

Medicul lui este foarte atent și îl controlăm mereu. Și sunt fericită pentru că se vede că mămica lui îl ține bine, să nu-l deochi! La 5 luni și jumătate fiul meu este ca un copilaș de 9 luni,  are măsurile unui copil de 10-11 luni, este dezvoltat bine s-a și născut puțin mai lung. După masa de prânz, mai doarme puțin, iar când se trezește ne jucăm, ne mai uităm împreună la un serial de-al meu preferat de pe RAI 1. Am început să îi vorbesc și în limba română, apoi în engleză, apoi o sunăm pe Facetime pe bunica și pe bunicul. Mai luăm apoi și gustarea de fructe la ora 16.30, atât crema de legume, cât și fructele pasate i le fac eu, prospete, acasă.

Câteodată mai reușesc să mai ies și eu la cumpărături pentru a lua necesarul pentru el. Chiar dacă am ajutor, trebuie să fac totul eu pentru copilul meu! Nu las pe nimeni să îmi cumpere lucrurile pentru băiețelul meu. Când vine ora de  baie, la 19.30, tot eu mă ocup și de băiță și de masajul de după. Consider că sunt lucruri extrem de intime și personale. Cred foarte mult în ceea ce înseamnă energie și atingere. Copilul l-am făcut ca să îl cresc eu, nu altcineva! Eu sunt mama lui! Ajutorul este important, dar mama este cea care știe exact nevoile copilului.

În momentul de față am o exclusivitate cu fiul meu! M-au chemat la emisiuni, dar nu se poate, sunt într-o exclusivitate dedicată băiețelului meu!

Toată lumea se întreabă cine e tatăl copilului?

Sunteți curioși, nu? Lucrurile intime rămân private și sunt foarte geloasă și egoistă, le trăiesc pentru mine! Pot să spun că l-am așteptat o viață întreagă pe iubitul meu și pe tatăl copilului meu, dar este singurul bărbat care putea să fie tatăl copilului meu!  Este exact ce mi-am dorit, suntem fericiți împreună și ne trăim acest moment atât de minunat cu discreție și cu eleganță, pentru că este al nostru personal, nu este un moment legat de meseriile noastre. Faptul de a putea alege să îți trăiești viața fără să ți-o expui cred că este un atu! Cu siguranță, la momentul potrivit, o să puteți afla mai multe. Soțul meu nu face parte din lumea showbizului și este normal, din respect față de el, să nu-l implic în meseria mea. Într-o lume atât de expozivă și atât de plină, noi am ales. Chiar dacă am renunțat la foarte multe apariții TV și la foarte multe interviuri, am făcut-o din respectul pe care i-l port fiului meu și pentru că am considerat atât de emoționant acest moment, încât am lăsat totul deoparte.

Dar în același timp vreau să le mulțumesc tuturor celor cărora mi-au fost alături și s-au interesat de mine! Cât de curând mă voi reîntoarce la faniii mei!

Ce îți dorești pentru băiețelul tău?

Îmi doresc lucrul cel mai complicat și cel mai simplu și anume sănătate și să crească în bucurie și cu seninătate, că de restul ne ocupam noi, părinții.

Unde va fi prima vacanță cu micuțul?

Întâi botezul și după vine și vacanța! Primul loc unde o să mergem în vacanță cu fiul meu o să fie în Sicilia, pământul bunicilor, străbunicilor și familiei băiatului meu.

Și apropo de botez! Ați stabilit ceva cu privire la acest aspect?

Botezul ne dorim să-l facem la Vatican, dar încă nu am stabilit data, urmează să ne ocupam de acest aspect!

Cât de repede ți-ai revenit după sarcină?

M-am îngrășat doar 9 kilograme în timpul sarcinii, așa că după ce am născut foloseam aceleași lucruri, eram mai slabă practic cu un kilogram decât înainte să rămân gravidă. Am avut o echipă de nutriționiști care s-a ocupat de mine și care m-a urmărit pe perioada sarcinii. Dar, oricum, nu am făcut mari sacrificii, pentru că nu mâncam mult, excepție făcând brânza de capră, pe care o mâncăm foarte des. Nu am mâncat dulciuri, ci foarte multe fructe, pizza mi-a plăcut foarte mult în perioadă sarcinii. Acum am 64 de kilograme și când am rămas însărcinată aveam 65 de kilograme.

Lasă un răspuns