emil_boc-maraton

Primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc, va participa la maratonul internațional organizat în acest oraș, din 4 și 5 aprilie (Foto: maraton.cluj.ro)

 

Primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc, va participa la maratonul internațional organizat în acest oraș, din 4 și 5 aprilie. De altfel, fostul premier merge pe jos la serviciu, joacă fotbal și tenis.

Pentru Emil Boc, de 53 de ani, sportul nu are vârstă. ”Prefer mersul pe jos de acasă până la primărie, în fiecare dimineață. Având un program încărcat și dinamic, o iau la pas prin oraș, ori de câte ori am ocazia. Ocazional, alerg, joc fotbal sau iau racheta de tenis și joc câteva mingi”, a declarat recent Emil Boc, organizatorilor maratonului internațional din 4 și 5 aprilie.

Emil Boc spune că “Sportul nu are vârstă. Niciodată nu ești prea tânăr sau prea bătrân pentru a face sport! Impactul pozitiv, dovedit, al mișcării asupra stării generale de sănătate ne motivează pe mine și cei apropiați să includem sportul în rutina cotidiană. În plus, sporturile de echipă te reconectează cu cei dragi, fiind un motiv maxim de bucurie.”

Maratonul internațional Cluj-Napoca

Aproape 5.000 de persoane s-au înscris până acum la Maratonul Internațional Wizz Air Cluj-Napoca, din 4 – 5 aprilie. ”Maratonul Clujului a crescut cu fiecare an, atât din punct de vedere al calității evenimentului, cât și al numărului de participanți, ceea ce demonstrează că sportivii și publicul apreciază acest eveniment”, spun organizatorii.

Emil Boc a fost mereu aproape de sportul clujean și de cel național, fiind prezent de multe ori la evenimentele sportive desfășurate în oraș. El a făcut galerie Simonei Halep la finala de la Wimblendon și în Franța, la Fed Cup.

Lasă un răspuns