Celebrul tenor spaniol va participa pe 17 octombrie la Festivalul Revueltas, care se va desfăşura în statul mexican din nord Durango, a informat miercuri guvernatorul José Rosas Aispuro citat de EFE.

Concertul tenorului spaniol va avea loc la Centrul Cultural Bicentenario din Durango, a dezvăluit guvernatorul pe contul său de Twitter, ştire confirmată de organizatorii Festivalului Revueltas.

Guvernatorul statului a postat şi o declaraţie a lui Placido Domingo în care artistul îşi exprimă emoţia de a se întoarce după aproape zece ani pe scena din Durango, după participarea sa în 2010 la acest festival.

„Sunt emoţionat să vă anunţ că pe 17 octombrie mă întorc la Durango pentru a susţine un concert în frumoasa grădină a centrului Bicentenario şi care va face parte din Festivalul Revueltas, de abia aştept să ne vedem. Un salut călduros din partea mea”, notează tenorul în acest mesaj.

Considerat evenimentul cultural cel mai important din Durango, Festivalul Revueltas va avea loc în perioada 4 – 22 octombrie cu un amplu program cultural ce va va desfăşura pe mai multe scene.

Festivalul reprezintă un omagiu adus familiei Revuelta, formată din cinci artişti mexicani: José, scriitor; Silvestre, muzician; Fermín şi Consuelo, pictori şi Rosaura, actriţă şi balerină.

Lasă un răspuns