Lordul Eddie Davenport a organizat o altă orgie la doar câteva zile după ce românul Tudor Simionov a fost ucis, în seara de Revelion, în timp ce păzea o petrecere sexuală a milionarului excentric. 

Trei fete s-au culcat cu mai mulți bărbați în timpul petrecerii sexuale desfășurate în locuința de 25 de milioane de euro a afaceristului.

VIDEO: click aici!

În urma unei investigații făcute de tabloidul britanic The Sun s-a descoperit că petrecerea a fost reprogramată după incidentul petrecut în noaptea de Revelion, în vestul Londrei.

De această dată, orgia s-a desfășurat la câteva străzi distanță de locul în care a fost ucis, pe 31 decembrie, românul Tudor Simionov. 

Totodată, petrecerea ar fi fost supravegheată de un amic de-al magnatului Davenport.

O tânără angajată să facă sex la petrecerile lui Davenport susține că a fost prezentă în noaptea crimei lui Simionov, „atmosfera stricându-se” după ce românul a fost înjunghiat mortal.

Tudor Simionov, 33 de ani, fost canotor la Dinamo, a fost ucis după ce a bătut de unul singur mai mulți indivizi care i-au atacat colegii, potrivit relatărilor de la fața locului. 

Fostul sportiv lucra ca paznic la o locație unde avea loc o petrecere exclusivistă de Revelion.

Un grup de infractori înarmați cu săbii și cuțite a vrut să intre înăuntru. Tudor s-a bătut cu nouă dintre ei, dar un individ l-a înjunghiat direct în inimă.

Poliția londoneză a arestat un tânăr de 26 de ani în legătură cu uciderea românului. 

Acesta se numește Imran Mostafa Kamel și este fiul lui Abu Hamza, un cleric egiptean de 60 de ani care ispășește pedeapsa cu închisoarea pe viață, într-o pușcărie de maximă siguranță din Colorado, pentru acuzații de terorism.

Pentru gestul său, românul a fost numit erou de presa britanică. 

Lasă un răspuns