Mihai Trăistariu s-a retras din concursul Eurovision 2019, după ce timp de mai mulți ani el a încercat să fie din nou reprezentantul României.

Artistul a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin care a explicat motivul incredibil pentru care el a hotărât că nu mai vrea să interpreteze piesa «Baya» pe care o pregătise pentru concurs.

Mihai Trăistariu a concurat în anul 2006 la Eurovision, reprezentând România și obținând a patra poziție pentru România, un adevărat succes.

Iar Mihai Trăistariu își încearcă norocul la selecția națională a Eurovisionului în România de câțiva ani la rând, însă fără succes. 

Mihai Trăistariu s-a retras de la Eurovision 2019

Chiar și în acest an, Mihai Trăistariu și-a dorit să concureze la Eurovision, însă a șocat o țară întreagă atunci când și-a retras piesa din competiție. 

„În urma unei evaluări complete a Concursului Eurovision Romania 2019, organizat de TVR, am decis să mă retrag din competiție.

Eurovision este concursul care mi-a dat aura de artist în 2006, atunci când am obținut pentru România cel mai mare punctaj din istorie și un succes răsunător cu piesa Tornero, în peste 35 de țări„, își începe Trăistariu mesajul intitulat „De la #esc la #exit”, a fost începutul mesajului lui.

Motivul pentru care el a renunțat la competiție este organizarea și obiectivitatea juraților și a celor care se ocupă de selecția națională. 

„Acest lucru m-a motivat pe parcursul carierei mele de artist și mi-a arătat că visul poate fi împlinit, dacă ești dispus să lucrezi pentru asta. 

M-am înscris anul acesta în preselecții cu piesa Baya, reușind trecerea în Semifinale. 

Pentru că, în acest moment, nu mai am încredere în obiectivitatea organizatorilor concursului Eurovision România, data fiind situația neclară, din start, în ceea ce privește concurenții înscriși – cei care au trecut preselecțiile și cei care au fost favorizați ulterior – am decis să mă retrag.

Nu pot continua un drum care prezinta multe ‘mistere’”, mai scrie cântărețul. 

Mihai Trăistariu a explicat că deși s-a retras în acest an, acest lucru nu înseamnă că nu va mai concura niciodată la Eurovision, ci speră ca în curând organizatorii să rezolve problemele.

„Mulțumesc fanilor care m-au susținut întotdeauna și care sunt alături de mine și de muzica mea și le promit că pentru mine, Eurovision rămâne o poveste … fără sfârșit!”, a încheiat el.

Lasă un răspuns