Jessica Simpson a profitat de unul dintre avantajele accesului la internet și le-a cerut ajutorul urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare.

Se pare că sarcina îi cam dă bătăi de cap cântăreței, care, deși s-a confruntat cu o problemă comună gravidelor, s-a speriat și a vrut neapărat să știe ce remedii au folosit mămicile care îi urmăresc activitatea în mediul online. Iată despre ce este vorba!

Jessica Simpson este însărcinată în aproximativ 7 luni, ea și soțul ei, Eric Johnson, urmând să întâmpine pe lume al treilea lor copil, o fetiță.

Dacă la început a fost destul de secretoasă în privința sarcinii sale, dezvăluind că va mai avea un copil abia în septembrie 2018, când era deja însărcinată în 3 luni, în prezent a decis să îi țină pe admiratorii săi mult mai mult la curent în legătură cu problemele de gravidă pe care le întâmpină. 

Foto Instagram

Jessica Simpson, cu piciorul extrem de umflat

Cântăreața a publicat pe rețelele de socializare o imagine în dreptul căreia a scris un mesaj prin care le cerea ajutorul fanilor săi, părând destul de speriată.

În poza cu pricina, piciorul vedetei era extrem de umflat și, profitând de faptul că probabil are și urmăritoare care au trecut la rândul lor prin așa ceva, dorea să afle prin ce metode va reuși să scape de disconfortul produs de umflătură.

„Câteva sfaturi? Vă rog, ajutați-mă!”, a scris Jessica pe contul personal de Instagram.

Foto Instagram

Prietenii săi virtuali au sărit rapid în ajutorul vedetei și i-au dat acesteia sfaturi, explicându-i că știu prin ce trece.

„Doamne, exact așa eram și eu. Pune-ți piciorul undeva sus. Nu mai sta în picioare și nu te atinge de sare.

Nu există neapărat remedii, dar asta te va ajuta. Și să nu porți nici șosete strâmte, te va durea îngrozitor să le pui”, „Stai cu piciorul umflat în sus. Doamne, ce rău arată”, au fost doar câteva dintre sfaturile internauților. Unii au sfătut-o însă să meargă imediat la medic.

Foto Instagram

De ce li se întâmplă acest lucru gravidelor?

Jessica Simpson nu este singura care a trecut prin această problemă în timpul sarcinii, Kim Kardashian confruntându-se cu același gen de picior umflat pe vremea când era însărcinată cu fetița ei, North West. 

De ce li se întâmplă acest lucru femeilor însărcinate?

Asociația Americană a Gravidelor a explicat că atunci când o femeie este gravidă, corpul ei produce aproximativ de 50 de ori mai mult sânge și fluide pentru a satisface nevoile bebelușului în creștere, potrivit People.com.

Umflătura se numește „edema” și se întâmplă de regulă în zona mâinilor, a feței, a picioarelor și gleznelor și este perfect normală. 

Lasă un răspuns