Un mare pasionat de mașini, Jerry Seinfeld este acuzat că a vândut un Porsche care nu este autentic.

Modelul este un Porsche 256 A 1500 GS/GT Carrera Speeder, din anul 1958, care a fost cumpărat la o licitație contra sumei de 1,54 de milioane de dolari. 


Cumpărătorul a fost Fica Frio Ltd. După tranzacție, automobilul a fost dus la specialiști, pentru a se verifica autenticitatea acestuia, iar aceștia au constatat că bolidul vândut de celebrul actor nu era autentic.

În plus, cumpărătorul susține că Jerry Seinfeld a falsificat documentația privind autenticitatea mașinii.

Potrivit TMZ, în data de 21 iunie 2018, actorul l-ar fi sunat pe reprezentantul cumpărătorului și i-a lăsat un mesaj vocal în care își cerea scuze și dădea asigurări că proprietarul automobilului va primi o sumă de bani.

De cealaltă parte, noul proprietar al mașinii a afirmat că nu a primit niciun ban, astfel că, în urma procesului, acesta vrea să-și recupereze suma plătită pentru Porsche. 

Jerry Seinfeld an automobile enthusiast and avid collector is rumored to own one of the largest Porsche collections in the world Reporter Paul Bannister reports that Seinfelds collection includes Porsche 911s from various years 10 Porsche Boxsters each painted a different color and the famous 1955 Porsche 550 Spyder the same model and pearl grey color that actor James Dean was driving when he crashed and died Jerry was out talking cars with a friend in Malibu CA on April 17 2011 X17onlinecom EXCLUSIVE

Faima i-a fost adusă de sitcom-ul Seinfeld, în care l-a interpretat pe Jerry Seinfeld, o caricatură a propriei sale persoane, rol pentru care a fost răsplătit cu Globul de Aur în 1994. 

Lasă un răspuns