În zilele de sâmbătă şi duminică, 23 şi 24 februarie, Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” invită vizitatorii la evenimentul dedicat sărbătorii populare cunoscută sub numele de „Dragobete”.

Muzeul Satului organizează cu acest prilej, o serie de acţiuni culturale care să amintească de tradiţiile ce aveau loc în această perioadă: cântece, descântece şi dansuri, potrivit https://muzeul-satului.ro.

Sâmbătă, începând cu ora 17.00, va avea loc un recital de muzică clasică „Şoptind şoapte de amor”.

Soprana Mihaela Andrei, împreună cu chitaristul Adrian Andrei, vor susţine un spectacol dedicat dragostei, iar actriţa Cristina Elena Lascu va citi din cele mai cunoscute poezii ale lui Mihai Eminescu.

Duminică, de la ora 12.00, Narcisa Mihai şi Alexandru Nicolae vor interpreta descântecul de Dragobete.

Programul va continua cu spectacolul „Fluieraş de soc, mult zice cu foc” al Fluieraşilor de la Dobroteşti.

Urmează un concert folcloric cu artiştii Narcisa Băleanu, Alin Rusu, Ştefania Pârlea şi Gabriel Dumitru.

Programul se va încheia cu spectacolul ansamblului folcloric „Doina Cârcinovului” din comuna Priboieni, judeţul Argeş.

Tot duminică, de la ora 12.00, vor avea loc atelierele de creaţie „Drag de Dragobete”.

Înscrierea la ateliere se face la intrarea din şos. Kiseleff nr. 28, pe baza biletului de acces în muzeu, numărul de locuri fiind limitat la 10 persoane.


În cele două zile ale evenimentului va avea loc şi un târg al meşterilor populari, unde vizitatorii vor avea ocazia să întâlnească meşteri populari şi artişti plastici, de la care pot cumpăra produse tradiţionale: cozonac, plăcinte, turtă dulce şi mărţişoare.

Vizitatorii cu numele Draga, Drăguţa, Dragoş, Drăgan vor avea acces gratuit în muzeu pe baza cărţii de identitate, anunţă site-ul oficial al Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”.

Duminică 24 februarie, de la ora 19.00, Muzeul Municipiului Bucureşti organizează concertul „Dar Muzical de Dragobete”, cu soprana Arlinda Morava şi Bucharest Ladies Cvintet, desfăşurat la Palatul Suţu.


Invitatul special al evenimentului este mezzosoprana Adriana Alexandru.

Preţul biletului de intrare este de 20 de lei şi include vizitarea expoziţiilor de la Palatul Suţu, în termen de 30 de zile, potrivit site-ului muzeulbucurestiului.ro.

Eveniment este organizat de Primăria Municipiului Bucureşti prin Muzeul Municipiului Bucureşti. 

Venirea primăverii timid de curajoasă solicită o reuniune a celor mai talentați 55 de designeri români, cu cele mai fresh creații și cele mai noi tendințe, cu cea mai proaspătă energie și motivație.

Îți dăm întâlnire la un sesiune de shopping creativ strașnic de mult așteptată, în aceeași clădire cu personalitate – Casa Universitarilor București, alături de prieteni vechi și noi, mărțișoare delicate, culori vibrante și creații frumoase pentru oameni mici și oameni mari.

Tu ce mărțisoare preferi, cele clasice care amintesc de copilărie sau cele contemporan de moderne?

Ce zici, îți convingi cel mai bun partener de shopping creativ să te însoțească la Bounty Fair #41, pe 23 și 24 februarie?

Veți găsi ( https://bit.ly/2GSgJCz ) :

*sute de mărțișoare inedite, vesele și tocmai bune de impresionat femei dragi

* un eveniment potrivit de venit cu prietenele, la shopping, probat haine şi accesorii cu stil, de ales ținute pentru evenimentele de primăvară, de redefinit stilul vestimentar și garderoba

*55 dintre cei mai talentați designeri și artizani români, cu pasiune și drag pentru artă și creație contemporană

Lista brandurilor participante la Bounty Fair #41: https://bit.ly/2T6dEW2

* 13 ateliere haioase și educative cu tematici variate, adaptabile la vârstele micuților, în cadrul cărora se vor distra, vor socializa şi îşi vor dezvolta abilitățile creative: https://bit.ly/2SOptk7

* tombolă cu premii pe loc: https://bit.ly/2GSgJCz

* zonă de restaurant (la demisolul clădirii)

Bounty Fair #41 |Ediție de Mărțișor | Data: 23 – 24 februarie 2019
Program: 10:00- 19:00 | Locaţie: clădirea Casei Universitarilor Bucureşti, str. Dionisie Lupu 46 | Harta Google: https://goo.gl/7JPqby

Intrare: 8 lei de persoană pe zi, copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită.
Biletul se achită numerar la intrare și include accesul ȋn zona de tȃrg și zona de ateliere.

Scopul evenimentului constă în promovarea creativității şi talentului romȃnesc, informarea oamenilor cu privire la calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, susținerea producției și producătorilor autohtoni, dar şi crearea unui mediu pentru dezvoltarea creativă a celor mici și celor mai mari.

În esență, Bounty Fair este un eveniment dedicat ȋntregii familii, indiferent de vȃrstă!

Pe afiș o puteți admira pe Dorina Constantin
purtând o rochie super fain & chic aleasă din showroom-ul Dacia 24

Locație: Casa Universitarilor București

Dichisar de Martie – Cel mai mare târg de handmade și design din București se întâmplă pe 23 și 24 Februarie la Impact Hub București.

Prima ediție din an, cu Mărțișor și 8 Martie în gând, locul de unde cumperi cadouri speciale, unicat sau de negăsit în altă parte.

Pentru mame, surori, iubite, colege sau pentru toaaate prietenele. Dar mai ales pentru tine!

Sărbătorim 15 ediții trecute și o începem pe a șaisprezecea așa cum am învățat: împreună cu elita makerilor români. Pe muzică bună, la o cafea adevărată și un biscuit cu lavandă, să ne vindece de astenie.

• Shopping alternativ cu peste 90 de creatori români
• Brunch & Coffee de weekend. Ia-ți și prietenele!
• Quiche-uri reinventate, deserturi fără zahăr și băuturi din ingrediente naturale
• Muzică bună, cadouri surpriză, stat la povești și tot ce mai trebuie pentru un weekend de primăvară memorabil

➤ Bilete: 10 LEI, disponibile la intrare
➤ Salutări și întrebări: evenimente@breslo.ro
www.dichisar.ro

Half is Free, 23 Februarie, The Ark, Str Uranus 150, 10:00-19:00.
Festival de Shopping | Totul la jumatate de pret

Branduri: Acob a porter, Adelina Ivan, Aer Wear, Alexandra Nacu Jewelry, Ana Maria Dragan, Antante, Antifashion, Antonia M, Baden 11, Bon Bijou, Cajoux, Catryoshka, Chemistry, Choofi, Colors of love, Concept a Trois, Couture de Marie, Dana Dinu, 2noduri, Exclusives, Florentina Giol, Framboise, Funky Kids, Hard Coeur by Sore, I Heart Concept Store, Izabela Mandoiu, Kinga Varga, KoModa, Larisa Dragna, Laura Olaru, Lyria – povestea ta pictata, Maison Chouchou, Maison Ilia, Magia Culorilor, Metropolitan Jewelry, Melkior, Miss Mary a Little, Millisimo, Molecule F & Friends (Bluzat, CDIEM Accessories, Claudia Castrase, Efemere, Elida Toma, Flash Jewels, GI Jewellery by Isabela Groza, Hairoin, Iutta, L’Armoire, Lena Criveanu, Lisa&Co, Marabou Boutique, Mayra Fashion, Provocative by Raluca Constantin, Pulse, Ruxandra Papa, Una-i Luna.), Muna, Musette, Naiv Clothing, Nissa, Nighters, Nita Sao, Noon, OMRA, Piera Lingerie, Pineberry, PNK, Rochie de seara, Sweet Paprika, Ukiscreator, Undress.

The F Factor este mai mult decât un târg de modă

Venim in întâmpinarea lunii martie cu cele mai deosebite cadouri de primăvară pentru cei dragi ție.

Ne dorim sa va accesorizăm viața și să petrecem împreună o zi in care sa ne simțim cât mai bine.

The F Factor înseamnă o zi în care vei socializa și vei cunoaște cei mai cool designeri.

Designeri și brand-uri românești care îți vor pregăti cele mai noi si speciale creații , alese cu grijă pentru această zi, și mai ales pentru luna dedicată femeilor.
Vei putea alege dintr-o ofertă spectaculoasă și variată , iar noi te vom ajuta sa îți petreci o zi altfel printre prieteni.

The F Factor îți accesorizează primăvara | Editia a 4-a The F Factor înseamnă “Accesorize Your Life !”

Pe 24 februarie, ne intalnim în cel mai creativ loc din Bucuresti, Qreator by Iqos, între orele 11 – 20, să petrecem împreună o zi de neuitat.

Cafeaua si cocktailurile sunt din partea noastră . Iar Bogdan Tudor ne va acompania pe ritmuri nebune care sa ne faca sa vibrăm. Tot ce ne dorim este ca tu sa petreci o zi în care sa te bucuri si sa începem primăvara împreună cu o energie pozitivă.

* Evenimentul se adresează exclusiv persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani.
** Evenimentul este public.
*** Intrarea este liberă .

Lasă un răspuns