Cea mai mare fabrică de Nutella din Franța, aflată în Normandia, a fost închisă temporar după ce au fost identificate niște probleme de calitate la un ingredient care intră în compoziția produselor Nutella și Kinder Bueno.

Producătorul dă asigurări că niciunul din produsele aflate acum pe piață nu este afectat.

Producătorul Ferrero a anunțat că problemele au fost identificate marți, 19 februarie, la un control al calității în fabrica din Villers-Ecalles, Normandia, Franța.

Activitatea fabricii a fost suspendată temporar, iar în acest moment este în desfăşurare o anchetă, ale cărei rezultate vor fi disponibile la sfârşitul săptămânii.

”În acest moment putem spune că niciun produs aflat pe piață nu este afectat de această situație și că aprovizionarea clienților clienților noștri nu va fi întreruptă”, a transmis producătorul Ferrero, citat de presa franceză.

La întrebarea dacă este vorba despre o problemă bacteriologică, purtătorul de cuvânt al companiei a răspuns că nu este în măsură să ofere un răspuns înainte de finalizarea anchetei.

La fabrica Ferrero din Franţa sunt produse şase sute de mii de borcane de Nutella în fiecare zi, un sfert din producţia mondială.

Lasă un răspuns