Olivia Jackson, de 37 de ani a suferit un accident îngrozitor, la filmări, în timpul unei cascadorii cu motocicleta, din Africa de Sud.

Olivia Jackson, de 37 de ani, a fost în topul cascadorilor de la Hollywood. Asta până când a semnat să o dubleze pe Milla Jovovich în 2015, în filmul “Resident Evil”. Atunci a suferit o gravă accidentare care a traumatizat-o pe viaţă.

Olivia Jackson, dublura Millei Jovovich cere nu mai putin de 2,5 milioane $ pentru că şi-a pierdut mâna în timpul filmărilor. Fără o mână, cariera ei este definitiv compromisă.

Olivia Jackson, de 37 de ani, şi-a petrecut ultimii trei ani din viaţă mai mult prin spitale.

După ce şi-a câştigat un renume în rândul cascadorilor şi a jucat în filme precum „Războiul Stelelor” „Gardienii Galaxiei” şi „Mad Max”, Olivia este obligată să se pensioneze.

Ea câştiga 250.000 de dolari în fiecare an dublând vedetele de la Hollywood în scenele care le puneau viaţa în pericol. Olivia este măritată cu cascadorul britanic David Grant şi, după accidentul cu motocicleta din 2015, a luat decizia să ceară în instanţă despăgubiri.

Ea vrea 2,5 milioane de dolari compensaţii pentru că accidentarea din timpul filmărilor i-a distrus definitiv cariera.

Olivia a povestit că s-a luptat pentru viaţa ei timp de 17 zile, după accidentul care i-a distrus coloana, i-a fărâmiţat oasele mâinii stângi, clavicula şi i-a mutilat jumătate de faţă.

Înainte de a deveni cascador, Olivia a fost luptător profersionist de kick-box. Ea a fost dublura unor vedete precum Charlize Theron, Rosie Huntington-Whitteley şi Karen Gillian. Pentru a obţine despăgubirile, Olivia a deschis proces la un tribunal din Pretoria, Africa de Sud.

Ea a prezentat în faţa instanţei acte care dovedeau că semnase un contract de 23.500 de dolari pe lună, în 2015, pe care îl onorase până când s-a angajat să execute scenele periculoase din „Resident Evil”.

olivia jackson a pierdut o mana intr-un grav accident

Olivia Jackson a pierdut mâna stângă din cauza accidentului petrecut la filmări.

Contractul în care accepta să o dubleze pe Milla Jovovich a fost de 16.000 de dolari pe lună.

După ce o instanţă din Cape Town a declarat-o pe Olivia incapabilă să fie angajată şi a inclus-o pe lista persoanelor cu handicap, dublura Millei Jovovich a avut o cădere nervoasă.

„Nu îşi poate imagina nimeni prin cem am trecut în ultimii ani. Durerea este greu de descris în cuvinte”, a scris ea pe o reţea de socializare.

Instanţa va lua o decizie în privinţa depăgubirilor la începutul anului 2019.

Lasă un răspuns