Banca Transilvania a preluat Bancpost și a devenit proprietarul pachetului majoritar de acțiuni (99,15%) deținut de Eurobank Group la Bancpost, respectiv al acțiunilor deținute la ERB Retail Services IFN şi ERB Leasing IFN în aprilie 2018, iar pe 31 decembrie fuziunea a devenit efectivă juridic. .

De pe 3 ianuarie 2019,  „Achiziția Bancpost este un moment foarte important în povestea Băncii Transilvania şi un pas înainte în strategia noastră de consolidare a poziției pe piață.

Urmează un plan ambițios de integrare în Grupul BT, bazat pe sinergiile Banca Transilvania – Bancpost. Suntem pregătiți să ne adaptăm noii dimensiuni pe care banca o va avea, iar angajamentul ferm al BT rămâne susținerea antreprenorilor şi economiei româneşti’, declara, în aprilie, Horia Ciorcilă, preşedintele Consiliului de Administrație, BT.

Cei care intră pe site-ul Bancpost sunt întâmpinați acum cu acest mesaj: 

„Salut, Bancpost si Banca Transilvania devin aceeasi banca la finalul anului 2018, asa incat din 3 ianuarie 2019 te asteptam la BT cu Oferte de Bun Venit! 

Serviciul de Fastbanking de la Bancpost va fi disponibil inca 6 luni pentru verificarea istoricului de tranzactionare in Bancpost.

Poti sa il accesezi incepand cu 29.12.2018, strict pentru vizualizare, accesand link-ul https://fastbanking.bancpost.ro/iBankWeb Incepand cu 03.01.2019 serviciul Fastbanking va fi inlocuit cu BT24 Internet Banking.”

Mai multe informații pentru clienții Bancpost sunt pe site-ul Băncii Transilvania: 

„ATM/POS-uri: Incepand cu 24 decembrie, ora 16:30, nu vor mai functiona POS-urile BP Clientii BP pot folosi ATM-urile BT la aceleasi costuri ca si la ATM-urile BP Carduri: Puteti folosi cardurile Bancpost pana in 2 ianuarie 2019, iar in timpul zilei de 2 ianuarie functioneaza cu intreruperi.

Din 3 ianuarie vor deveni functionale noile carduri Banca Transilvania – nu uitati sa va activati noile carduri BT” 

Lasă un răspuns