Joi, 29 aprilie, vuiau ziarele și rețelele sociale, după ce a ieșit la iveală filmulețul compromițător cu Ciprian Marica, prins în camera de hotel cu soția unui bun prieten.

Azi, Ana Muntean, femeia cu care Marica a călcat strâmb, a făcut o primă postare pe pagina de Instagram. Ea s-a reapucat de gimnastică și se pregătește pentru concursul „cea mai sexy mămică”, din cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Știrea despre Ciprian Marica (34 de ani), fostul fotbalist care a călcat pe bec cu nevasta celui mai bun prieten, a făcut înconjurul Internetului.

Filmulețul publicat de Ziar de Cluj este fabulos și a generat stupoare, dar și o mulțime de glume.

Aflat în cea mai delicată ipostază, întrucât este aproape căsătorit și are doi copii acasă, Ciprian Marica a preferat să nu dea declarații presei și nici să facă vreun comentariu pe rețelele sociale despre video-ul filmat în august 2019, de Florin Muntean, soțul înșelat, pe holul unui hotel din Cluj.

În filmuleț se vede cum Ciprian iese înfășurat în prosop din camera în care petrecuse patru ore cu Ana Muntean, soția prietenului său.

Iată însă că, după întreg scandalul, Ana Muntean este prima care are curaj să se afișeze, iar pe pagina de Instagram a făcut prima postare.

Ana Muntean, în prima poză pusă pe Instagram după scandalul în care e implicată
foto: Instagram

Femeia a publicat o imagine din timpul activităților sale sportive, în timp ce își lucrează mușchii abdomenului, chiar în casa superbă din Cluj în care locuiește cu cei doi copii și cu tatăl lor, semn că acesta ar fi iertat-o după ce l-a înșelat cu Marica.

În plus, Ana publică „8 trucuri pentru un abdomen perfect”. „Scriu aici ceea ce funcționează pentru mine și ceea ce fac eu. Asta nu înseamnă că va funcționa și pentru tine”, scrie Ana Muntean.

Totodată, Ana Muntean s-a înscris la concursul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, pentru titlul de cea mai sexy mămică, așa că este lesne de înțeles care e motivul pentru care își încordează intens abdomenul.

Pe de altă parte, nici prezentatorii emisiunii nu s-au putut abține ieri, după ce au vizionat filmulețul, și au constat că nu le este străină concurenta lor.

„Fără glume cu lung e drumul Clujului”, i-a spus Răzvan lui Dani, după care a urmat un schimb savuros de replici între ei, cu aluzie, evident, la Ana Muntean și la Ciprian Marica.

Cine sunt Ana și Florin Muntean

Ana Muntean este căsătorită din 2015 cu Florin Muntean Jr., fiul fostului director Transgaz, și împreună au doi copii. Nașul lor de nuntă este Rareș Bogdan. “Amanta” lui Marica a făcut Facultatea de Educație Fizică și Sport și profesează în domeniu.

Fiul fostului șef de la Transgaz are 32 de ani și este fost jucător de baschet. Acesta a jucat la Gaz Metan Mediaș și a făcut parte și din echipa României, campioană europeană U18 – divizia B, în 2006.

sursa: click.ro

Lasă un răspuns