Compania americană Amazon va difuza, pe platforma sa video online, un serial dedicat vieţii lui Diego Maradona, ale cărui filmări au debutat luni la Buenos Aires, cu acordul legendarului fotbalist argentinian, anunţă presa sud-americană.

Serialul „Sueno Bendito” (Vis binecuvîntat), realizat împreună cu societatea de producţie mexicană BETF Media, se va concentra asupra perioadei de început a carierei lui Maradona, la echipa Argentinos Juniors, urmând să se încheie cu scurta sa trecere pe la FC Sevilla.

De asemenea, filmul va pune accent pe perioada în care „El Pibe d’Oro” a evoluat la FC Barcelona şi pe impactul incredibil pe care acesta l-a avut la SSC Napoli, echipă pe care a condus-o la câştigarea singurelor sale două titluri de campioană a Italiei.

Trei actori argentinieni, Nazareno Casero, Juan Palomino şi Nicolas Goldschmidt, îl vor interpreta pe Maradona în trei perioade diferite ale vieţii sale, marcată de scandaluri, femei, droguri şi dopaj.


Sursa foto: BTF MEDIA / Facebook


Jucător genial, dar antrenor mediocru, Maradona a fost căpitanul selecţionatei Argentinei care a cucerit trofeul la Cupa Mondială din 1986, desfăşurată în Mexic.

Cineastul Emir Kusturica a realizat anterior un documentar despre Maradona, însă acesta este primul serial dedicat fostului campion mondial, astăzi antrenor în Mexic, la echipa Dorados de Sinaloa.

sursa: agerpres

Lasă un răspuns