Sistemul de operare Windows este unul dintre cele mai utilizate sisteme de operare la nivel mondial şi apreciat de foarte mulţi utilizatori – atât pentru tool-urile utile pe care le pune la îndemână cât şi pentru versatilitatea de care dă dovadă atunci când se lansează noi versiuni actualizate.

Odată ce aţi achiziţionat o versiune de Windows nouă, aceasta trebuie şi activată pentru a accesa complet funcţiile şi beneficiile ce vin odată cu instalarea acestuia.

Există mai multe modalităţi de a activa programele Windows şi suitele Office pe calculatorul dumneavoastră, pe care le puteţi găsi online atunci când daţi o simplă căutare pe internet. Însă trebuie să fiţi foarte atent atunci când alegeţi, deoarece varianta ce poate părea potrivită la început, poate să aducă ulterior mai multe probleme.

Puteţi să pastraţi calculatorul în siguranţă şi curat folosind key-uri cu licenţă precum cele oferite de magazinul online CDKeyoffers.com

În cadrul acestui magazine online veţi găsi cele mai bune variante de software-uri de care aveţi nevoie atunci când vă doriţi un sistem curat, la cele mai bune preţuri.

Promoţiile actuale sunt chiar aici:

Microsoft Windows 10 Pro OEM CD KEY GLOBAL  12.94€

Windows 10 Enterprise LTSC 2019 CD Key Global  15.26€

Microsoft Windows 10 Pro OEM CD-KEY GLOBAL(2 PC) 19.06€

Microsoft Windows 10 Home OEM CD KEY GLOBAL 11.34€

Office2016 Professional Plus CD Key Global  23.49€

Windows10 PRO + Office2016 Professional Plus CD Keys Pack  31.34€

windows 10 Home + office 2016 Pro – Bundle  27.86€

Microsoft Office Home And Student 2019 CD Key 27.34€

Microsoft Office 365 Account Global 1 Device 16.07€

Microsoft Office 2019 Professional Plus CD-KEY (1PC) 42.07€

Windows 10 Pro + Office 2019 Pro – Bundle 48.87€

Windows 10 Home + Office 2019 Pro – Bundle 50.25€

Microsoft Windows 10 Home OEM Scan CD Key Global14.39€

Mai mult decât atât, folosind codul promotional “AD20” atunci când faceţi achiziţia, veţi beneficia de un discount suplimentar de 20%

Activatorii de programe sunt printre cele mai la îndemână variante găsite deoarece: sunt gratis, se descarcă şi se instalează uşor accesând datele computerului dumneavoastră şi se resetează singuri după o anumită perioadă.

Acest tip de activatori sunt de multe ori ilegali, nesiguri din punctul de vedere al protecţiei datelor şi fişierelor şi de multe ori nu au nicio relaţie cu corporaţia Microsoft.

Vă puteţi pune în pericol computerele prin utilizarea acestor tool-uri deoarece aceste aceste aplicaţii de multe ori necesită dezactivarea antivirusului.

Acest lucru va conduce la neprotejarea sistemului PC-ului şi vor fi şanse foarte mari ca acesta să se infecteze cu malware şi să devină vulnerabil în faţă PUP-urilor.

Mecanismele de activare de acest tip pot fi folosite pentru a deschide backdoor-urile sistemului ca să atragă mai multe programe maliţioase sau ameninţări mai slabe, precum adware – afişarea de reclama intruzive sau redirecţionarea către site-uri cu conţinut nedorit.

CDKeyoffers.com este un magazin online specializat în furnizarea unei selecţii de coduri digitale pentru cele mai recente produse software apărute şi nu numai. Preţul este imbatabil iar livrarea se face instant prin sistemul automatizat online.

Cu 10 ani de experienţă, portofoliul de produse este foarte vast – variind de la key-uri pentru software-uri şi suitele Office, carduri PlayStation Network şi jocuri PC.

Opţiunile de plată sunt multiple iar livrarea se face digital şi rapid.

În cazul în care întâmpinaţi probleme, CDKeyoffers pune la dispoziţie clienţilor săi opţiunea de Livechat 24/7 pentru soluţionarea rapidă a neclarităţilor.

Lasă un răspuns