Vă așteptăm Vineri, 15 Octombrie, începând cu ora 11.00, în Pavilionul B2 al Romexpo la evenimentul “Vinerea Verde la Salonul Auto București” în parteneriat cu Asociația SMARTiCITY”, în cadrul căruia vom discuta despre reducerea emisiilor de dioxid de carbon din trafic și a amprentei de carbon.

În cadrul acestei ediții a Salonului Auto București & Accesorii te invităm să descoperi spații destinate exclusiv mobilității electrice, în cadrul cărora sunt expuse mașini electrice, vehicule electrice, scutere și biciclete electrice dar și dezvoltatori de stații electrice și tehnologii electrice.

La evenimentul “Vinerea Verde la Salonul Auto București” vor lua parte Domnul Barna TÁNCZOS – Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Ion VASILE – Administrația Fondului de Mediu, Alex CIOCAN – Președinte al Federației Române de Ciclism alături de reprezentanți ai industriei auto, experți în domeniul energiei și al infrastructurii necesare electromobilității, precum și reprezentanți ai presei.

Personaltățile invitate la eveniment vor ajunge la Salonul Auto București & Accesorii 2021 cu mijloacele de transport alternativ: mașini electrice, trotinete sau biciclete electrice. Se va face un tur al Salonului Auto Bucuresti urmat de o dezbatere  legată de transportul alternativ.

De asemenea, în cadrul Salonului Auto București & Acesorii vor avea loc demonstrații și teste cu vehiculele electrice prezente în zona special amenajată pentru test drive.

Accesul la Salonul Auto București & Accesorii se face pe baza certificatului verde cu respectarea legislației în vigoare. Mai multe detalii pe www.sab.ro

Locație: Pavilionul B2 Romexpo și zona exterioară adiacentă.

Program: 7 Octombrie, între orele 12.00 – 20.00

8 – 16 Octombrie, între orele 10.00 – 20.00

17 Octombrie, între orele 10.00 – 18.00.

Lasă un răspuns