Andra lansează un nou single în limba română, o piesă de dragoste care se numește „Supereroi”.

Melodia oferită în dar fanilor în luna iubirii este un îndemn de a nu înceta să credem în puterea infinită a dragostei, dar și despre provocările prin care trece orice cuplu, indiferent de stadiul în care se află. 

„Supereroi” a fost scrisă de Irina Rimes, care, de altfel, i-a fost și colegă Andrei în poziția de antrenor la emisiunea „Vocea României”. 

Videoclipul piesei „Supereroi” este deja disponibil pe canalul de YouTube al artistei.

Clipul a fost filmat într-un decor spectaculos, în Palatul Ghica Victoria, din București.

Regizorul Roman Burlaca a gândit producția ca o poveste de dragoste contemporană și, în același timp, atemporală, punând accent pe momentele dificile, desprinse din realitate, care definesc o relație autentică de dragoste.

Andra apare în clip alături de Ilie Dumitrescu Jr., fiul fostului mare fotbalist Ilie Dumitrescu, cunoscut drept „Toto”.

Tânărul actor, care s-a remarcat cu rolurile sale din „Un pas în urma serafimilor” și „Hackerville”, este student la actorie în Londra și a zburat de pe o zi pe alta la București ca să filmeze alături de Andra.

„A fost o plăcere să lucrez cu Andra, ea și Cătălin sunt doi oameni minunați. Melodia este foarte frumoasă, vocea Andrei fiind perfect pusă în valoare.

Mesajul transmis e că trebuie să ne găsim puterea de a merge mai departe chiar și atunci când lucrurile într-o relație tind să nu meargă în direcția în care trebuie”, a mărturisit Toto. 

Filmările au durat o zi și Andra a schimbat trei ținute, dar și mai multe coafuri, care îi pun în valoare feminitatea și senzualitatea.

„Orice relație are parte de provocări și cu toții suntem, de fapt, Supereroi când iubim și facem povestea de dragoste să meargă mai departe, indiferent de greutăți.

Eu nu cred că dragostea durează trei ani, ci cât o facem noi să reziste, chiar dacă există momente de neliniște, de suspin, de întrebări, dar și de gust amar.

Iubirea ne aruncă la pământ, dar tot ea ne ridică”, a declarat Andra. 

Cea mai recentă piesă lansată de Andra a fost în luna august a anului trecut, în colaborare cu Descemer Bueno, Enrique Iglesias și El Micha. „”Nos Fuimos Lejos” a depășit recordurile de la noi.

Melodia a ocupat mult timp locul 1 în trending pe YouTube și a strâns peste 43 de milioane de vizualizări în doar cinci luni de la lansare, fiind difuzată și în străinătate: în Anglia, Spania, Italia sau Columbia, dar și în Japonia. 

Lasă un răspuns