Halle Berry, Lady Gaga, Penelope Cruz, Nicole Kidman şi Julia Roberts sunt vedetele care au strălucit la Globurile de Aur

Actriţele Halle Berry, Penelope Cruz, Nicole Kidman, Julia Roberts şi cântăreaţa Lady Gaga sunt vedetele care au strălucit la Globurile de Aur.

Halle Berry (52 de ani) a fost desemnată de critici şi de public actriţa cu cea mai frumoasă ţinută la gala din 2019 a Globurilor de aur, care a avut loc duminică, 7 ianuarie, în Beverly Hills.

Ea a strălucit într-o rochie marca Zuhair Murad Couture şi pantofi Loriblu.

Vedeta a arătat la fel de sexy ca întotdeauna în rochia vişinie cu decolteu şi spărturi îndrăzneaţe ce îi lăsau sânii şi picioarele la vedere.

penelope cruz globurile de aur 2019

Penelope Cruz Foto: EPA

Actriţa Penelope Cruz (44 de ani) a avut şi ea o ţinută sexy, foarte elegantă, realizată de Chanel cu bijuterii Atelier Swarovski şi pantofi Jimmy Choo.

Însă cel mai şocant s-a prezentat, ca de obicei, cântăreaţa Lady Gaga (32 de ani) într-o rochie bleu Atelier Versace, asortată cu părul bleu, pantofi Brian Atwood şi un colier Tiffany&Co de 5 milioane de dolari.

Nicole Kidman (51 de ani) s-a remarcat şi ea într-o rochie Michael Kors, cu ceas Omega, cercei Harry Winston şi brăţară Moyna.

lady gaga globurile de aur 2019

Lady Gaga Foto: EPA

În topul vedetelor cel mai bine îmbrăcate a intrat şi Julia Roberts (51 de ani), cu o rochie sofisticată, combinată cu pantaloni, marca Maticevski.

Surpriza ediţiei din acesta an a fost că marele favorit, filmul „A Star Is Born”, în care Bradley Cooper face pereche cu Lady Gaga, nu a luat decât premiul pentru cel mai bun cântec.

Cu toate acestea, diva a plâns de emoţie când a primit trofeul.

Marele câştigător a fost filmul „Bohemian Rhapsody”, care prezintă viaţa lui Freddie Mercury, şi cel care l-a întruchipat pe starul decedat, Rami Malik.

nicole kidman

Nicole Kidman Foto: EPA

Michael Douglas a dedicat premiul legendarului său tată, Kirk Douglas, de 102 ani.

Celebrul actor, de 74 de ani, a ţinut să mulţumească Asociaţiei de presă străină de la Hollywood, care acordă Globurile de Aur din 1944, în discursul de acceptare a premiului pentru cel mai bun actor într-un serial de televiziune-muzical sau comedie: “De 45 de ani, m-aţi surprins tratându-mă aşa de bine”.

Halle Berry, Lady Gaga, Penelope Cruz, Nicole Kidman şi Julia Roberts sunt vedetele care au avul ţinutele cele mai frumoase la Globurile de Aur.

julia roberts globurile de aur 2019

Faci un comentariu sau dai un răspuns?