Muzicianul britanic Ozzy Osbourne a lansat piesa „Under the Graveyard”, primul lui single din ultimii zece ani, la care a colaborat cu basistul Duff McKagan şi bateristul Chad Smith.

Piesa va fi inclusă pe albumul „Ordinary Man”, care va fi lansat la începutul anului viitor, potrivit consequenceofsound.net.

Cel mai recent disc al lui Osbourne, „Scream”, datează din 2010, iar turneul de promovare al acestuia a ajuns în acelaşi an la Bucureşti.

În 2019, Ozzy Osbourne a lansat împreună cu rapperul Post Malone single-ul „Take What You Want”, însă „Under the Graveyard” este primul în care el este solist principal de la albumul „13” al trupei Black Sabbath, apărut în iunie 2013.

Albumul „Ordinary Man” a fost înregistrat în Los Angeles, cu producătorul Andrew Watt la chitară, basistul Duff McKagan (Guns N’ Roses) şi bateristul Chad Smith (Red Hot Chili Peppers). Smith este coautor al versurilor primului single.

Osbourne a avut un an greu, după cum a afirmat recent. Seria de concerte „No More Tours 2” a fost amânată pentru 2020, după ce artistul a petrecut destul de mult timp în spital. În februarie, a fost internat din cauza unei boli respiratorii, apoi a căzut în casă, accident în urma căruia a fost operat, pentru că au fost dislocate tijele de metal montate în urmă cu 15 ani.

Concertele din Europa au fost reprogramate pentru ianuarie 2020, însă Osbourne le-a amânat din nou, susţinând că nu este încă deplin recuperat.

Cele din America de Nord vor avea loc începând cu luna mai 2020.

Ozzy Osbourne, născut pe 3 decembrie 1948, în Aston (Birmingham, Anglia), supranumit „Prince of Darkness”, este interpret, compozitor şi vedetă TV. A devenit cunoscut, la începutul anilor 1970, ca vocalist al formaţiei Black Sabbath, din care a făcut parte din 1968 până în 1978. A urmat o carieră solo, cu 11 albume de studio lansate, vândute în peste 55 de milioane de copii în întreaga lume.

În 2006, a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame, ca parte a trupei Black Sabbath, alături de colegii lui Tony Iommi, Bill Ward şi Geezer Butler. Trupa Black Sabbath s-a reunit în 2010 şi a lansat un nou album de studio, intitulat „13”, în 2013.

În 2007, Osbourne a primit o stea pe The Birmingham Walk of Stars. Alături de Sharon, soţia, Kelly, una dintre cele două fiice, şi Jack, fiul, a fost protagonistul show-ului TV „The Osbournes”, difuzat de postul MTV din 2002 până în 2005.

Lasă un răspuns