Samsung Electronics a prezentat astăzi Galaxy S20, nouă gamă de dispozitive premium care introduce o nouă arhitectură a camerelor, îmbinând inteligenţa artificială cu cel mai mare senzor de imagine produs de Samsung, 108MP.

Pentru a marca această nouă generaţie de conectivitate, fiecare dispozitiv din seria Galaxy S20

– Galaxy S20, Galaxy S20+ şi Galaxy S20 Ultra

– vine echipat cu cea mai recentă tehnologie 5G.

Galaxy S20 + şi Galaxy S20 Ultra sunt primele dispozitive capabile să ofere noi experienţe mobile care valorifică sub-6, cât şi mmWave.

Galaxy S20 suportă sub-6. Toate cele trei dispozitive sunt capabile să ofere capacităţi 5G non-standalone şi standalone.

Carcteristici ale camerelor:

– cu cel mai mare senzor de imagine disponibil pe seria Galaxy S20; rezoluţia camerei este semnificativ mărită, pentru imagini mult mai detaliate, cu un plus de flexibilitate pentru editare, decupare şi zoom.

S20 şi S20+ au o cameră de 64 MP. S20 Ultra are cameră de 108MP.

Senzorii mai mari captează mai multă lumină, astfel încât să obţineţi imagini la calitate înaltă chiar şi în condiţii de lumină scăzută.

S20 Ultra face un pas înainte şi oferă opţiunea de a schimba între modul de înaltă rezoluţie de 108MP şi modul de 12MP, datorită tehnologiei nona-binning care combină nouă pixeli într-unul la nivel de senzor.

– tehnologia Space Zoom de pe Galaxy S20 foloseşte o combinaţie de zoom optic hibrid şi zoom cu rezoluţie superioară, ce include un zoom digital alimentat de inteligenţa artificială.

Utilizaţi zoom de până la 30X pe Galaxy S20 şi S20+ sau folosiţi lentilele revoluţionare de pe S20 Ultra, care utilizează procesare multi-imagini, ce are la bază inteligenţa artificială, pentru a reduce pierderea de calitate a imaginii la niveluri ridicate de zoom, astfel încât utilizatorii să poată experimenta Super Rezolution Zoom până la 100X.

– funcţia de filmare Pro-Grade: Galaxy S20 permite înregistrare video în 8K.

Chiar şi videoclipurile mişcate arată bine, mulţumită funcţiei Super Steady şi a stabilizării sale anti-rulare, cât şi a analizei de mişcare pe bază de inteligenţă artificială.

– muzică personalizată, bazată pe rutina voastră, datorită integrării Spotify în Bixby Routines.

Cu Music Share, extindeţi conexiunea Bluetooth către un stereo din maşină sau un speaker prin dispozitivul Samsung.- apeluri video pe Google Duo; datorită 5G, Galaxy S20 îmbunătăţeşte experienţa de apeluri video printr-o integrare cu Google Duo, aducând noi funcţii Duo pe seria Galaxy S20.

Acum puteţi accesa Duo pentru a începe un apel video şi pentru a vă bucura pentru prima dată de calitatea FHD. Google Duo este compatibil cu toate sistemele de operare, deci puteţi iniţia apeluri video cu oricine.

– YouTube în 5G; cu 5G poţi distribui videoclipurile 8K mult mai rapid şi mai bine.

Samsung a încheiat un parteneriat cu YouTube, astfel încât să puteţi încărca videoclipurile 8K direct pe YouTube

– iar datorită capacităţilor 5G integrate, ai viteze de încărcare super rapide.

–  Galaxy S20 cu un ecran de 120Hz va evolua excelent în jocuri.

În primăvara acestui an, Microsoft, va lansa Forza Street în Galaxy Store, marcând o premieră – jocul va fi disponibil şi pe mobil. În combinaţie cu un procesor rapid, 12 GB RAM, sunet produs AKG şi un booster de gaming care funcţionează în background pentru a optimiza setările pentru performanţe maxime, Galaxy S20 oferă o experienţă de gaming solidă.

Galaxy S20 este protejat de Knox – platforma de securitate mobilă care protejează dispozitivul de la nivelul cipului până la nivelul software. Galaxy S20 are, de asemenea, un procesor nou, sigur, care protejează împotriva atacurilor bazate pe hardware.

Dispozitivele din seria Galaxy S20 vin cu baterii mari şi încărcătoare rapide de 25W, în timp ce S20 Ultra suportă şi încărcare 45W Super Fast.

Întreaga serie este echipată cu stocare standard (128 GB pentru S20; 128 GB, 256 GB şi 512 GB pentru Galaxy S20 + şi S20 Ultra).

DISPONIBILITATEA LUI GALAXY S20

Noile Galaxy vor fi disponibile în România, începând cu 13 martie 2020, într-o varietate de culori: Galaxy S20: Cosmic Grey, Cloud Blue, Cloud Pink Galaxy S20+: Cosmic Grey, Cloud Blue, Cosmic Black Galaxy S20 Ultra: Cosmic Grey, Cosmic Black  

Preţurile pentru Galaxy S20 încet de la 900 de euro, în vreme ce versiunea de bază a lui Galaxy S20+ (cu 5G) costă 1.100 de euro.

 

Lasă un răspuns