După despărțirea dureroasă de Angelina Jolie, care reușise să-l transforme pe Brad Pitt într-un „zombie”, se pare că celebrul actor caută reconcilierea în brațele fostei lui soții, Jennifer Aniston.

Chiar dacă a fost înșelată de Brad, culmea- cu Angelina, actrița nu îi poartă pică fostului ei partener de viață și pare că divorțul lui Brad i-a apropiat pe cei doi.

Cu pași mici, dar siguri, Brad Pitt încearcă să repare greșelile trecutului. 

După divorțul de Angelina Jolie, care a reprezentat un adevărat război între cei foști parteneri, în presa internațională s-a zvonit că Brad Pitt ar căuta alinarea prin reluarea legăturilor cu fosta lui soție, Jennifer Aniston. 

Dacă orgoliul feminin le împiedică pe unele doamne și domnișoare să mai țină legătura cu foștii parteneri, mai ales după ce au fost și înșelate, se pare că celebra actriță are o inimă mare! 

Jennifer Aniston şi-a sărbătorit ziua de naștere alături de Brad Pitt

Dacă până în prezent nu existau probe concrete care să confirme faptul că Brad Pitt și Jennifer Aniston au reluat legăturile, iată că acum cei doi nu se mai feresc și actrița l-a trecut pe fostul ei partener chiar pe lista invitaților la ziua de naștere.

Starul din serialul „Friends” a aniversat recent 50 de primăveri, prilej cu care a petrecut alături de familie, prieteni și de…..fostul ei soț. 

Surpriză! Deși au divorțat în urmă cu 13 ani, starul TV a ales să îngroape definitiv securea războiului și și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Brad Pitt. 

Jennifer Aniston împlineşte 50 de ani pe 11 februarie, dar a organizat o petrecere în avans, iar printre invitaţi s-a numărat şi fostul ei soț, potrivit People.

Jennifer Aniston și-a făcut apariția la petrecere îmbrăcată cu un costum negru cu spatele gol, cu un decolteu generos, asortat cu pantofi cu tocuri înalte şi o mică poşetă neagră cu lanţ auriu pe umăr. 

Brad Pitt a fost văzut în faţa intrării în hotel, purtând o șapcă pe cap, iar paparazzi au reușit să-l fotografieze din spate.

 Apariția actorului la eveniment i-au bulversat pe fanii celor doi actori, care și acum speră la o împăcare.

Jennifer Aniston şi Brad Pitt au divorţat în 2005 Foto: Getty

De asemenea, la petrecere, care a avut loc sâmbătă, la hotelul Sunset Tower din Los Angeles, au participat vedete precum Ellen DeGeneres, Katy Perry, Orlando Bloom, Robert Downey Jr., Barbra Streisand, Tom Ford, o fostă iubită a lui Pitt, respectiv actriţa Gwyneth Paltrow, un fost iubit al lui Aniston, respectiv John Mayer. George şi Amal Clooney, Reese Witherspoon, Kate Hudson, Demi Moore s-au numărat, de asemenea, printre invitaţi, conform Mediafax. 

Jennifer Aniston şi Brad Pitt au divorţat în 2005, după cinci ani de mariaj, după apariţia în presa hollywoodiană a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o altă actriţă celebră de la Hollywood, Angelina Jolie.

În cele din urmă, Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în august 2014, dar s-au separat în 2016 şi sunt în curs de divorţ.

A

Lasă un răspuns