Ciprian Marica

Ciprian Marica a fost suprins în ipostaze compromițătoare / Foto Captură video

Ciprian Marica, în vârstă de 34 de ani, fostul atacant al naţionalei, în prezent finanţator la Farul Constanţa, trece prin clipe delicate, după ce o filmare care îl înfăţişează într-o ipostază nu tocmai onorabilă a fost făcută publică. Înregistrarea video a fost făcută în urmă cu un an, la un hotel din Cluj Napoca.

Un clip video din luna august al anului 2019 în care apare fostul internațional Ciprian Marica a fost publicat de către Ziar de Cluj.

Înregistrarea este făcută chiar de soțul înșelat al femeii cu care Ciprian Marica a fost surprins în interiorul unui hotel situat în Cluj-Napoca. Florian Muntean, cel care a filmat totul, a bătut la ușa camerei unui hotel, iar cel care i-a răspuns a fost chiar Ciprian Marica, pe jumătate dezbrăcat, având un prosop în jurul mijlocului.

Bărbatul, un cunoscut al fostului jucător, și cel prins în flagrant au avut un schimb de replici acide, iar după un timp, alertată de tonul ridicat pe care discutau cei doi bărbați, și-a făcut apariția și soția celui înșelat, pentru a încerca să calmeze spiritele.

Se pare că Ciprian Marica și Florin Muntean se cunoșteau de mai multă vreme. În ciuda faptului că cele întâmplate au fost destul de clare, bărbatul a decis să îi mai ofere o șansă soției sale și nu intentat divorț, el doi formând un cuplu și la această oră.

Ciprian Marica este tatăl a doi copii

ioana marcu si ciprian marica

Ioana a terminat Facultatea de Medicină / Foto Arhivă personală

 

Ciprian este tatăl a doi copii. Iubita sa, pe nume Ioana, a terminat Facultatea de Medicină și este o prezență discretă. Cei doi au devenit părinți la începutul lunii noiembrie 2016. În anul 2018, frumoasa blondă l-a adus pe lume pe cel de-al doilea copil al cuplului.

ATENȚIE, VIDEOCLIPUL CONȚINE LIMBAJ LICENȚIOS

Cine este Ana Muntean, femeia filmată de soț în camera de hotel cu Marica

Ana Muntean, soţia lui Florin Muntean, fiul fostului şef al Transgaz, a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, a și făcut sport de performanță, iar în momentul de față lucrează ca instructor de fitness.

Anul trecut, Ana Muntean a intrat în direct la „Neatza cu Răzvan și Dani”, acolo unde a candidat pentru titlul de „Cea mai sexy mămică”.

Ana Muntean este căsătorită cu Florin Muntean Jr., cu care are și doi băieți, de doi, respectiv patru ani.

sursa:click.ro

 

Lasă un răspuns