Angelina Jolie (44 de ani) a fost o apariție răvășitoare, joi (3 octombrie), la premiera filmului „Maleficent: Mistress of Evil”, în Tokyo. Actrița a avut parte de o reuniune emoționantă cu Maddox (18 ani), fiul ei cel mare, care s-a mutat în Coreea de Sud pentru a urma studiile unei univeristăți din Seoul. La premieră a însoțit-o și Zahara (14 ani).

Angelina Jolie a purtat o rochie argintie cu franjuri, într-un stil pe care actrița nu l-a mai abordat până acum. În general, ea preferă să stilul clasic, optând pentru piese simple și mereu negre sau albe.

De această dată, Angelina Jolie a uimit cu rochia glamour pe care a ales să o poarte la premiera celui mai nou film în care joacă. Ținuta retro este semnată de Ralph and Rosso Couture, care aduce aminte de mode anilor ’20. Angelina a ales o coafură simplă, și machiajul stil „cat eye” pe care l-a consacrat.

În ton cu rochia, Jolie a optat pentru o pereche de cercei lungi și o pereche de pantofi stiletto argintii.

Premiera filmului a fost și o „scuză” pentru Angelina Jolie de a-și revedea fiul cel mare. Maddox s-a mutat în Coreea de Sud în urmă cu câteva luni, iar despărțirea de el a fost una foarte emoționantă pentru fosta soție a lui Brad Pitt (55 de ani), potrivit revistei People.

Angelina Jolie

Actrița a ales o pereche de cercei cu diamante
Foto: Profimedia

Angelina Jolie, mereu alături de copii pe covorul roșu

Angelina Jolie și copiii

Zahara, Angelina și Maddox, împreună pe covorul roșu
Foto: Getty

 

Copiii ei, Maddox și Zahara, au fost extrem de eleganți. Adolescenții au pozat pe covorul roșu alături de mama lor, iar Zahara a ales să poarte o rochie lungă și neagră. Maddox a optat pentru o modalitate modernă de a purta un sacou, asortându-l unei perechi de blugi negri cu rupturi și un tricou de aceeași culoare.

Angelina Jolie, alături de Zahara și Maddox

Angelina a venit cu doi dintre cei șase copii, la premiera filmului „Maleficent” din Tokyo
Foto: Profimedia

 

Luni (30 septembrie), Angelina Jolie a venit pe covorul roșu cu toți copiii, în afară de Maddox. Pax (15 ani), Shiloh (13 ani), Vivienne, Zahara și Knox (11 ani) au însoțit-o pe actriță la premiera filmului „Maleficent: Mistress of Evil” din Los Angeles, California.

Angelina Jolie, la premiera filmului „Maleficent: Mistress of Evil”

Angelina Jolie a optat pentru o rochie în stilul anilor ’20
Foto: Getty
TRAILER:

 

Lasă un răspuns