Vertical Entertainment, companie românească de top din industria de distribuție de filme pentru cinematografe, numără cele mai importante 5 premii Globurile de Aur în 2020 pentru filmele din portofoliul său.

1917, filmul de război capodoperă a regizorului Sam Mendes şi care va fi disponibil în cinematografele noastre din 24 Ianuarie 2020 este câștigătorul Celui mai Bun Film Dramatic și al premiului pentru Cel Mai Bun  Regizor.  

Filmul Joker aduce producătorului Warner Bros două premii semnificative : unul pentru pentru prestația lui Joaquin Phoenix care își securizează distincția de Cel Mai Bun Actor în Rol Principal și unul pentru Cea Mai Bună Coloana Sonoră, creată de Hildur Guðnadóttir.

Celebrăm surpriza plăcută a Globurilor din anul acesta acordând premiul pentru Cel Mai Bun Lungmetraj de Animație filmului Missing Link ( Blănos și Haios), distribuit în România în luna aprilie a anului 2019.

Deţinătoare în exclusivitate a licenţei Warner Bros. Pictures în România precum şi distribuitor al producţiilor semnate de către însemnate case de producţie independente, precum: Lionsgate, Summmit Ent., DreamWorks Pictures, Nu Image şi STX., compania Vertical Entertainment aduce pe marile ecrane cele mai prestigioase filme pentru publicul român.

Lasă un răspuns