„Profu’ de Spionaj” o nouă comedie de familie trebuia sa ajungă în data de 20 martie 2020 pe marile ecrane, dar, dat fiind contextul actual, data de lansare în cinematografe a fost amânată. Astfel, atât părinții cât și copiii mai mari se vor putea bucura de acest film aşa cum trebuie, în sala de cinema, creând o amintire frumoasă de familie şi la care, cu siguranţă, vor râde așa cum n-au mai râs de multă vreme.

Filmul regizat de Peter Segal [„Get Smart”] şi scris de Jon și Erich Hoeber [ „Red”] spune povestea lui JJ, un agent CIA experimentat, interpretat de Dave Bautista, care este deconspirat de Sophie în interpretarea talentatei Chloe Coleman.

Sophie, o fetiță super inteligentă de 9 ani, află identitatea reală a lui JJ aflat în timpul unei misiuni sub acoperire de supraveghere a familiei acesteia. Pentru a nu dezvălui identitatea acestuia, Sophie îi cere, în schimb, să petreacă timp cu ea și să o învețe profesia de spion. De aici începe o poveste plină de umor, acţiune şi o prietenie adevărată.

„Profu’ de Spionaj” are tot ce iți dorești de la un film bun: acțiune, umor și actori carismatici. „Ceea ce m-a atras la acest scenariu a fost o poveste a două suflete rănite care se reunesc și se vindecă reciproc.” Recunoaște regizorul Peter Segal.

Alături de multiple situații comice, scenariul este construit și într-o notă emoţională care îl face memorabil.

„Sophie este o fată care și-a pierdut tatăl și a trebuit să se mute din Franța în America, nu are prieteni și este necăjită de colegii de la școală, Drax (Dave Bautista), acest tip imens care pare invincibil şi-a pierdut soția, și-a pierdut tovarășii în armată şi jobul mult dorit.

„Profu’ de Spionaj” este o ocazie perfectă pentru părinți să petreacă timp împreună cu copiii lor, să râdă împreună și, de ce nu, să rememoreze împreună cu aceștia aventurile imaginare ale copilăriei lor, când majoritatea ne visam eroi sau spioni internaționali. Filmul „Profu’ de Spionaj” este distribuit în România de Vertical Entertainment.

Lasă un răspuns