Francesco Biestro, un fotograf și scriitor italian, susține că s-a îndrăgostit de România, după cea mai recentă călătorie în țara noastră.

„Ador Transilvania și castelele ei medievale, este un tărâm fantastic!”, a scris italianul pe blogul său, unde a publicat zeci de fotografii din locuri pitorești ale țării noastre. 

Fotograful a realizat o serie de călătorii în estul Europei pentru a surprinde imagini reprezentative pentru viața locuitorilor.

Francesco Biestro a surprins numeroase fotografii din locurile vizitate și și-a povestit impresiile publicului larg pe blogul său. În România, odată ajuns la București, a plecat spre Transilvania.

Italianul a vizitat castelele Bran, Brașov și cel de la Hunedoara, precum și zonele rurale ale regiunii unde a intrat în contact cu modul de viață al oamenilor din satele prin care a poposit.

„M-am aflat deodată în mijlocul a două epoci, suspendat undeva între secolul XXI și al XV-lea, cu primul care încearcă să-l împingă pe al doilea afară din scenă, dar cu cel din urmă care opune rezistență și nu se dă plecat.

Am întâlnit pe șosele mașini de lux, camioane moderne, dar și un număr destul de mare de căruțe trase de cai cu nări aburinde într-o dimineață rece de noiembrie”, scrie italianul Francesco Biestro pentru universityequipe.com, conform rotalianul.

Pe pagina sa de Facebook, italianul a publicat un album cu fotografii realizate în România și a tranmis o invitație fanilor săi a de a vizita țara noastră. 

„Aceste prime fotografii provin din minunata Transilvanie, un loc fantastic care devine și mai magic în timpul iernii!”, „Ce minunăție!”

Castelli, castelli e ancora castelli.La Transilvania abbonda di questi oltre che di cittadelle fortificate e colorati…

Publicată de Per il mondo zaino in spalla pe Joi, 22 noiembrie 2018

Lasă un răspuns