Când vine vorba de bradul de Crăciun, vedetele nu se uită la bani! Starurile de la Hollywood se întrec să aibă cei mai frumoşi pomi. Îi împodobesc cu cele mai scumpe decoraţiuni după ultima modă.

Actorul Antonio Banderas (58 de ani) se simte tânăr şi fericit alături de iubita sa, Nicole Kimpel, de doar 37 de ani.

Bancheriţa olandeză, care l-a făcut să divorţeze de actriţa Melanie Griffith (60 de ani), după 19 ani de căsnicie, trăieşte împreună cu starul spaniol într-o casă din Londra.

Ei şi-au împodobit recent bradul de Crăciun şi au pus pozele pe reţelele sociale, pentru a se mândri cu acesta.

La averea lui de 45 milioane $, Banderas are ambiţia să aibă cel mai frumos pom, în comparaţie cu ai celorlalte vedete.

Împreună cu Nicole, el a aşezat bradul între canapelele cu imprimeuri cu fluturi şi au pus în faţa lui o splendidă crăciuniţă cu frunze roşii. Ei au împodobit pomul numai cu decoraţiuni alb-argintii.

Reese Witherspoon (42 de ani) face bradul mai mult pentru fiul său, Tennessee, în vârstă de 6 ani.

Copilul este rezultat din mariajul divei cu Jim Toth (48 de ani), împreună cu care este din 2011. Ea a mai fost căsătorită cu actorul Ryan Phillippe (44 de ani), cu care are doi copii, Ava (19 ani) şi Deacon (15 ani).

Reese, care are o avere de 150 de milioane $, şi-a propus să împodobească pomul de Crăciun în alb şi roşu, anul acesta.

Actriţa Brooke Shields (53 de ani) adoră să împodobească bradul.

Vedeta, care are o avere de 25 milioane $, vrea să le bucure pe cele două fiice ale ei, Rowan Frances, de 15 ani, şi Grier Hammond, cu cel mai frumos pom de Crăciun.

Vedeta şi-a găsit liniştea alături de scenaristul Chris Hency, împreună cu care e din 2001.

Brooke a mai fost măritată cu tenismenul Andre Agassi, din 19 aprilie 1997 până la 9 aprilie 1999. 

Beyoncé (37 de ani) şi-a făcut un brad de Crăciun decorat în argintiu şi mov. Diva, care are o avere de 1,4 miliarde $, împreună cu soţul ei, Jay Z (49 de ani), ţine mult la eleganţă chiar şi atunci când e vorba de pomul de Sărbători.

Fiica lor, Blue Ivy, de 7 ani, e la fel de pretenţioasă ca şi ea. Şi micuţii gemeni ai lor, Sir şi Rumi, care nu au încă doi ani, se bucură deja de brad. 

Cântăreţul Ozzy Osbourne (70 de ani), care are o avere de 220 milioane $, şi soţia sa, Sharon (66 de ani), şi-au împodobit pomul de Crăciun cu multe luminiţe. 

Lasă un răspuns