Trupa rock britanică Queen va cânta live la gala de duminică a Oscarurilor, au declarat luni organizatorii, în urma succesului în cinematografe al biopicului „Bohemian Rhapsody”, nominalizat la categoria „cel mai bun film”, relatează Reuters.

„Aceasta este viaţa reală? Sau e doar o fantezie? Le spunem bun venit @QueenWillRock şi lui @adamlambert la Oscarurile din acest an!”, a scris Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice pe contul său oficial de Twitter.
    
Trupa este în prezent alcătuită din membrii originali Brian May şi Roger Taylor, în timp ce fostul star de la „American Idol” Adam Lambert va prelua postura de solist.

„Queen şi @adamlambert will ROCK YOU”, a răspuns trupa pe Twitter, făcând aluzie la celebra sa melodie „We will rock you”.

„Bohemian Rhapsody” a primit cinci nominalizări la Oscar, inclusiv pentru „cel mai bun actor” pentru Rami Malek, care interpretează rolul lui Mercury – decedat în 1991, la Londra, de SIDA, la vârsta de 45 de ani.

 Filmul a avut încasări de peste 854 milioane de dolari la box-office-ul global, devenind cel mai de succes film biografic lansat vreodată.

 Academia nu a precizat ce melodii va alege Queen pentru acest recital sau când va apărea pe scena galei, lipsită în acest an de o gazdă, pentru prima dată în 30 de ani.

Printre cei care vor cânta la ceremonia de duminică se numără Lady Gaga şi Bradley Cooper, care vor interpreta piesa lor „Shallow” din filmul „A Star is Born”, nominalizată la Oscar la categoria „cea mai bună melodie originală”, şi Bette Midler, care va cânta hitul „The Place Where Lost Things Go” din filmul „Mary Poppins Returns”, principalul concurent al lui „Shallow” la respectiva categorie.

sursa: agerpres

Lasă un răspuns