Trupa byron marchează, printr-un concert transmis online, 10 ani de la apariţia albumului „Perfect”

 

Trupa byron va marca pe 17 februarie, printr-un concert transmis online, zece ani de la apariţia albumului „Perfect”.

Byron va susţine pe scena clubului Expirat din Bucureşti, începând cu ora 20:00, un concert care va fi transmis live pe platforma streamerse.net.

„Perfect” cuprinde adaptări şi re-orchestrări ale unor cântece româneşti mai mult sau mai puţin cunoscute, interpretate în original de artişti precum Timpuri Noi, Alexandru Andrieş, Phoenix, Celelalte Cuvinte , Ada Milea şi Nicu Alifantis.

Albumul a marcat şi colaborarea trupei byron cu regizorul Nae Caranfil şi este un omagiu adus muzicii româneşti.

După 10 ani de la lansare, trupa va cânta integral albumul „Perfect”.

Biletele pentru eveniment sunt disponibile pe Streamerse şi în reţeaua iabilet.ro, la 35, 50 şi 75 de lei.

„«Perfect» a fost un joc de la un capăt la altul, iniţiat de Victor Panfilov, producătorul şi inginerul de sunet cu care am lucrat în primii nouă ani, şi dus apoi mai departe de fiecare dintre noi. Conceperea lui a durat mai mult decât plănuiserăm pentru că încercam să echilibrăm cât de cât mersul nostru pe sârmă şi ne apucaserăm în acelaşi timp de alte două proiecte mari – piesa de teatru «Nevestele vesele din Windsor» (în regia regretatului Alexandru Tocilescu) şi concertul «Live underground», filmat în salina Turda. A fost o minune că am reuşit să le ducem pe toate la capăt. Acum, că au trecut zece ani, putem să romanţăm povestea şi să spunem că a fost greu, dar ne-a făcut plăcere”, a declarat Dan Byron, solistul trupei.

Trupa byron a fost fondată în 2006 şi a lansat de atunci şase albume de studio şi trei DVD-uri live.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

RSS
Follow by Email