Actorul Tom Sizemore, cunoscut pentru roluri din filme ca „Saving Private Ryan” (1998) şi „Witness Protection” (1999), a fost arestat pentru posesie ilegală de droguri, potrivit The Hollywood Reporter. 

Potrivit Burbank Police Department, actorul a fost oprit în trafic pe 5 ianuarie şi, în urma unei percheziţii, au fost găsite în maşina sa „diverse narcotice ilegale”.

Sizemore a fost oprit de poliţie pentru că circula fără numărul de înmatriculare din faţă, iar înregistrarea era expirată. El şi bărbatul care se afla în maşină au fost eliberaţi după ce au plătit o cauţiune, scrie TMZ.

Actorul a mai fost acuzat în trecut pentru posesie de droguri şi agresiune faţă de femei.

Anul trecut, el a fost dat în judecată în Utah de o femeie care susţine că Sizemore a atins-o într-un mod nepotrivit, în timpul unei şedinţe foto, pe când avea 11 ani.

Incidentul ar fi avut loc în timpul producţiei filmului „Born Killers”, în 2003. Femeia cere despăgubiri de 3 milioane de dolari pentru că incidentul i-a creat stres post-traumatic şi a făcut ca tânăra să devină dependentă de droguri şi alcool.

Sizemore a negat acuzaţiile „foarte îngrijorătoare”, în 2017, când i-au fost aduse, spunând că nu ar atinge niciodată un copil într-un mod nepotrivit. Poliţia a investigat în 2003 cazul, iar actorul nu a fost pus sub acuzare.

Lasă un răspuns