Nicolas Cage a ajuns în această după-masă la Cluj, apelând la un zbor de linie Munchen – Cluj. Celebrul actor a evitat să dea declaraţii la aeroport şi s-a grăbit spre hotelul în care este cazat.

Nicolas Cage a adoptat o ţinută aparte. Cu barba lăsată, Cage a purtat o pălărie de cowboy, iar ochii şi-a ascuns după o pereche de ochelari fumurii.

Asta pentru că actorul nu şi-a dorit să fie recunoscut în avion şi la destinaţie.  Nicolas Cage a încercat să fie cât mai discret şi pe aeroportul din Cluj.

FOTO: Ştiri de Cluj

Ştiri de Cluj scrie că Nicolas Cage va fi cazat într-un penthouse de lux de la etajul 11 al unui hotel din Cluj.

Potrivit sursei citate, apartamentul are o suprafaţă de 350 mp, are două dormitoare, două băi cu jacuzzi şi saună, un living uriaş cu bucatarie şi o terasă la 360 grade.

Actorul, regizorul şi producătorul Nicolas Cage va primi Trofeul Transilvania pentru contribuţia adusă cinematografiei mondiale la cea de-a 18-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania.

Vedeta americană se va afla la Cluj-Napoca între 31 mai şi 2 iunie. Nicolas Cage va primi trofeul în cadrul unui eveniment ce va avea loc pe 1 iunie, în Piaţa Unirii.

Va fi proiectat apoi thrillerul „Faţă în faţă/ Face/Off” (r. John Woo), în care Nicolas Cage interpretează, alături de John Travolta, alternativ, rolul unui ucigaş psihopat şi al poliţitului care se află pe urmele lui.

Lasă un răspuns