Legendara trupă americană The Jacksons va susţine un concert inedit anul viitor în Chile, la sfârşitul lunii martie, cu prilejul sărbătoririi a 50 de ani de la înfiinţare, au anunţat luni producătorii spectacolului, conform agerpres.

Pentru prima oară de la înfiinţarea lor, The Jacksons vor ajunge în această ţară australă pentru a-şi delecta fanii cu un spectacol, la 23 martie, la teatrul Caupolicán, din Santiago de Chile, deşi va fi vorba doar de patru nu de cinci membri, cum erau cunoscuţi iniţial, ca urmare a absenţei regretatului Michael Jackson (1958-2009), a asigurat producătoarea, The FanLab.

Fraţii „regelui pop” vor cânta marile hituri ale trupei, numită iniţial The Jackson 5, precum ‘ABC’ (1970), ‘I’ll be there’ (1970) şi emblematicul ‘I want you back’ (1969), primul lor „number 1”.

The Jacksons este considerată precursorea aşa numitelor „boy bands”, sau trupe de băieţi, cu o influenţă istorică asupra unor trupe ca Backstreet Boys, New Kids On The Block sau One Direction.

În 2012, componenţii iniţiali, fraţii Jackie, Tito, Jermaine şi Marlon Jackson s-au reunit pentru a readuce pe scenă The Jacksons şi a cânta din nou muzica lor.

Anul viitor, se va putea vedea în premieră acest spectacol live în Chile, prin care se va recupera magia şi esenţa acelor minunaţi ani, emblematici pentru muzica pop, soul, funk şi R&B.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?