Benny Adegbuyi (33 de ani) a mai primit un ”upercut devastator”, după înfrângerea grea suferită în priramida de 100.000 de euro în fața marcocanului Jamal Ben Saddik (28 de ani).

 Daniel Ghiță (37 de ani), cel care l-a provocat la o luptă pe Cătălin Moroșanu, n-a ratat ocazia de a-i da peste nas lui Adegbuyi și l-a ironizat pe acesta, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare. 

”Lupu te-a bătut doar cu mâna stângă! De zece ori?! Umilinţă pură! Cum te bucurai tu când am pierdut eu. Ce zici de Karma?”, este mesajul postat de Daniel Ghiţă.

În plus, pentru a-l face pe Benny să se simtă și mai prost, Ghiță a mai postat și un clip dintr-o luptă în care el îl face praf pe Saddik.V

VIDEO cu victoria lui Daniel Ghiță în fața lui Ben Saddik

De când și-a anunțat revenirea în circuit, după patru ani de pauză, Daniel Ghiță pare montat să-și rezolve mai multe ”datorii” față de alți sportivi din fenomen.

Înainte de a ajunge să-i dea peste nas lui Adegbuyi, Ghiță l-a provocat pe Cătălin Moroșanu la o luptă pentru a-i demonstra acestuia ”cine este șeful” din sportul de contact.

Marele meci, pe care Ghiță îl vrea disputat pe Arena Națională, în vara viitoare, în fața a peste 50.000 de spectatori, se poate desfășura doar dacă Moroșanu va fi de acord.

Deocamdată, ”Moartea din Carpați” nu a spus ”pas”, dar a vorbit și el de niște condiții pe care ar trebui să le accepte Ghiță.

Daniel Ghiță a revenit după patru ani de pauză în kickbox, făcându-l KO pe Dzevad Poturak, în direct la Digi Sport, după doar un minut și 35 de secunde, însă cel mai cunoscut român din kickbox are deja planuri pentru momentul în care va spune adio definitiv ringului.

„Am început să cochetez cu ideea de a juca într-un film, chiar îmi doresc. Îmi place să fac lucruri la care nimeni nu-mi dă șanse”, a spus Daniel Ghiță pentru ProX.

Daniel Ghiță (37 de ani) are în total 51 de victorii și 11 înfrângeri în competițiile de kickboxing. Ghiță a reușit victorii împotriva unor luptători celebri, ca Errol Zimmerman, Hesdy Gerges sau Anderson Silva.

Lasă un răspuns