Spectacolul „Ionesco – 5 piese scurte”, după Eugène Ionesco, în regia lui Alexandru Dabija, va fi difuzat online de Teatrul Odeon, joi, de la ora 18.00.

Spectacolul, care a avut premiera pe 31 martie 2007, va fi disponibil pe pagina de Facebook şi pe canalul de YouTube al teatrului până la miezul nopţii.

Scenografia este semnată de Alexandru Dabija şi Laura Paraschiv, iar muzica, de Ada Milea.

Distribuţia este alcătuită din Dorina Lazăr, Oana Ştefănescu, Antoaneta Zaharia, Ionel Mihăilescu, Gelu Niţu, Mircea Constantinescu şi Pavel Bartoş.

Antoaneta Zaharia ⎪„Ionesco – 5 piese scurte"

🗓 Mâine e timpul pentru 𝑴𝒂𝒓𝒊 𝑺𝒑𝒆𝒄𝒕𝒂𝒄𝒐𝒍𝒆 @𝑶𝑫𝑬𝑶𝑵, difuzate online săptămânal. La ora 18:00 vă invităm alături de noi să vedeți (sau să revedeți) un spectacol multi-premiat în regia lui Alexandru Dabija, 𝑰𝑶𝑵𝑬𝑺𝑪𝑶 – 𝟓 𝒑𝒊𝒆𝒔𝒆 𝒔𝒄𝒖𝒓𝒕𝒆.Actrița Antoaneta Zaharia, premiată cu ❝Premiul pentru interpretare feminină❞ la Festivalul VEDETEatru pentru rolurile din spectacol vă dă motive pentru care ar trebui să fiți mâine, 16 aprilie, alături de noi:❝Un spectacol care va aduce zâmbetul pe buzele tuturor, pentru că asta ne trebuie acum, comedie, veselie, moralul sus, pentru că lucrurile vor trece și ne vom revedea din nou pe scenă.❞ – Antoaneta ZahariaContinuarea, în video-ul de mai jos ⤦⩶⩶⩶ℹ️Spectacolul va fi transmis prin LIVE streaming pe pagina noastră de Facebook și va fi disponibil online pe canalul de YouTube până la ora 24:00. Vă rugăm să fiți îngăduitori vizavi de calitatea filmării, pentru că înregistrarea a fost realizată pentru arhiva teatrului și nu pentru difuzare la premiera din 2007. Vă mulțumim pentru înțelegere!ℹ️ Mai multe informații despre 𝑰𝑶𝑵𝑬𝑺𝑪𝑶 – 𝟓 𝒑𝒊𝒆𝒔𝒆 𝒔𝒄𝒖𝒓𝒕𝒆 ➡︎ https://bit.ly/comunicat_Ionesco

Publicată de Teatrul Odeon pe Miercuri, 15 aprilie 2020

Spectacolul „Ionesco – 5 piese scurte” a fost prezentat şi la Théâtre de la Huchette din Paris şi a participat la numeroase festivaluri de teatru din ţară – Alba Iulia, Arad, Galaţi, Piatra Neamţ, Buzău, Bucureşti, Timişoara, Sibiu, Sf. Gheorghe şi Braşov.

„Ionesco – 5 piese scurte” a fost desemnat cel mai bun spectacol la Festivalul Comediei Româneşti – FestCO 2008, Dabija a primit Premiul Naţional pentru Artă, categoria „Spectacol”, acordat de Ministerul Culturii şi Cultelor în acelaşi an, şi a fost nominalizat la premiile UNITER.

Lasă un răspuns