Circulaţia feroviară este întreruptă pe porţiunile de cale ferată Floreni – ILva Mică, Lunca – Livezi Ciuc și  Stânceni – Toplița, din cauza lipsei tensiunii și a căderilor de copaci.

Traficul se desfăşoară normal pe aeroporturile Capitalei, fără probleme de operare, fiind însă înregistrate întârzieri de până la 70 de minute, la decolare, generate de obligativitatea degivrării aeronavelor înainte de decolare şi, punctual, de operaţiunile de handling la sol îngreunate de condiţiile meteorologice, informează Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

„Pe tot parcursul nopţii de 5 spre 6 februarie 2020, utilajele CNAB au intervenit pe suprafaţa de mişcare a aeroporturilor din Bucureşti (piste, platforme şi căi de rulare), astfel încât s-a putut opera continuu şi în siguranţă.

S-au înregistrat întârzieri de până la 70 minute, la decolare, generate de obligativitatea degivrării aeronavelor înainte de decolare şi, punctual, de operaţiunile de handling la sol îngreunate de condiţiile meteorologice.

Nu au fost curse anulate sau rerutate din cauza condiţiilor meteo”, precizează reprezentanţii companiei.

Lasă un răspuns