Shakira va fi urmărită de fiscul din Spania, după ce în urma unei anchete a parchetului s-a ajuns la concluzia că aceasta ar fi fraudat sistemul cu aproximativ 14,5 milioane de euro.

Deși artista internațională neagă toate acuzațiile, fiscul a anunțat-o pe aceasta că nu va închide dosarul ce privește acest caz, fiind demarată o anchetă în acest sens.

Noi vești rele pentru Shakira! După ce a fost jefuită în urmă cu câteva luni, Shakira, starul internațional în vârstă de 41 de ani, este acuzată că ar fi fraudat Fiscul din Spania cu aproape 15 milioane de euro, motiv pentru care, în urma unei anchete, s-a decis urmărirea acestea de către parchet. 

Foto Getty Images

Shakira, urmărită de fiscul spaniol după ce a fost acuzată de fraudă 

Artista columbiană a negat toate acuzațiile, însă fiscul înștiințat-o pe aceasta că a demarat o anchetă în acest sens și că nu va închide dosarul. Acest lucru înseamnă că autoritățile vor depune o plângere împotriva celebrei cântărețe în viitorul apropiat.

Un purtător de cuvânt al procurorilor spanioli a precizat că „nu a fost luată încă nicio decizie şi că dosarul este în curs de examinare”, informează presa internațională, citată de AFP. 

Potrivit procurorilor, fiscul o acuză pe Shakira că nu şi-a plătit impozitele în Spania în perioada 2011-2014, cât timp a fost rezidentă în această țară, notează și publicația El Pais.

Shakira formează un cuplu cu fotbalistul Gerard Piqué, alături de care are doi copii, Milan și SahsaFoto Getty Images

Ce spun avocații vedetei

Anchetatorii precizează că Shakira și-a transferat rezidența fiscală în Spania în 2015.

Avocaţii Shakirei au apărat-o pe aceasta, insistând că cea mai mare parte a veniturilor vedetei provin din concerte internaţionale din 2014 şi că aceasta nu a locuit efectiv în Spania mai mult de 6 luni în acel an, condiţie necesară pentru a fi considerată rezident fiscal în Spania, conform Digi 24. 

Shakira are din 2011 o relație cu fotbalistul de la FC Barcelona, Gerard Piqué, împreună cu care are doi copii. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?