Serialul „Sex Education”, o perspectivă amuzantă şi emoţionantă asupra adolescenţei, va fi lansat de Netflix pe 11 ianuarie. 

Comedia de 8 episoade vorbeşte despre sex, identitate şi iubire într-un mod sincer care dovedeşte că „experienţa este supraapreciată”, transmite Netflix.

Producţia spune povestea lui Otis, un adolescent crescut de o mamă sexolog, Jean, rol interpretat de Gillian Anderson („X Files”). 

Înconjurat de manuale, filme şi conversaţii fără perdea despre sex, Otis (Asa Butterfield – „Hugo”, „Jocul lui Ender”) este un expert reticent în domeniu. Atunci când identitatea sa de acasă este dezvăluită la şcoală, îşi dă seama că poate folosi cunoştinţele de specialist pentru a deveni popular. Face echipă cu Maeve (Emma Mackey), o fată rebelă şi inteligentă, şi cu prietenul lui cel mai bun, Eric (Ncuti Gatwa).

Împreună vor înfiinţa o clinică secretă de terapie sexuală pentru a se ocupa de problemele bizare ale colegilor de liceu. În timp ce analizează sexualitatea adolescenţilor, Otis îşi dă seama că ar avea nevoie de terapie şi el.

„Sex Education” este creat şi scris de Laurie Nunn şi produs de Jamie Campbell şi Ben Taylor, alături de Sian Robins-Grace.

Serialul este o producţie Eleven pentru Netflix şi a fost regizat de by Ben Taylor („Catastrophe”) şi Kate Herron.

Lasă un răspuns