Seal, 57 de ani, la plimbare prin Los Angeles cu Leni, Lou şi Henry
Fotografii: Profimedia

Heidi Klum, 47 de ani, a fost dată în judecată de fostul soţ Seal (57 de ani) pentru că vrea să ia cu ea copiii în Germania, unde, zice el, este ”focar de COVID-19”. Scandalul dintre ei va fi rezolvat în instanţă.

Când au divorţat nu s-au certat aşa cum o fac acum! Heidi Klum şi Seal au avut o discuţie aprinsă legată de plecarea în Germania a fotomodelului cu prilejul începerii emisiunii ”Next Top Model”. Seal se opune ca fosta lui soţie să îi ia pe Leni, 16 ani, Lou, 10 ani, Henry, 14 ani, şi Johan, 13 ani, în Europa pe perioada filmărilor la emisiunea ”Next Top Model” (n.r. aproximativ trei luni).

La 28 august, cei doi vor compărea în faţa instanţei din Los Angeles, într-o sesiune extraordinară, pentru a rezolva problema. Seal şi Heidi Klum au fost căsătoriţi între 2005 şi 2014 şi s-au despărţit civilizat, împărţind custodia celor trei copii comuni şi a lui Leni, pe care Seal a adoptat-o. Conform Daily Mail, Leni va fi martor în proces şi va depune mărturie în favoarea mamei ei şi a plecării în Germania.

 

Heidi Klum, alături de Johan, spune că ia toate măsurile necesare ca micuţii să nu se îmbolnăvească

În prezent, Heidi Klum şi soţul ei, Tom Kaulitz (30 de ani), locuiesc la o vilă din Los Angeles, în apropierea casei deţinute de britanicul Seal, care are o avere estimată la 40 de milioane de dolari. Cântăreţul crede că această călătorie este riscantă pentru copiii lui pentru că în Germania sunt mai multe focare de COVID-19 şi bilanţul a ajuns la 234.000 de îmbolnăviri şi 9.340 de decese.

În declaraţia depusă la dosar, Heidi Klum a subliniat că cei patru copii petrec majoritatea timpului cu ea şi că se simt extraordinar în compania actualului ei soţ, cu care s-a măritat în februarie 2019. Heidi trebuie să ajungă la Berlin în octombrie unde va începe filmările la ”Next Top Model”.

Conform legislaţiei americane, ea are nevoie de aprobarea lui Seal pentru a face o deplasare în afara graniţei împreună cu odraslele lor. ”Sunt conştientă de riscuri şi îmi iau toate măsurile necesare pentru a-mi feri copiii de pericol.

În plus, în SUA numărul îmbolnăvirilor e mult mai mare ca în Germania”, a scris ea în declaraţie. SUA ajunseseră ieri la 5,85 de milioane de contaminări cu COVID-19 şi 180.200 de decese.

Lasă un răspuns